Είναι ο τέταρτος σταθμός εκτός Ελλάδος για τον 34χρονο Έλληνα άσο
Από τη Θεσσαλονίκη... στη Σμύρνη. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πήρε την απόφαση να πει "αντίο" στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Super League. Ο 34χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Καρσίγιακα, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας.
Ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΠΑΟΚ υπέγραψε σήμερα (19/7) συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σμύρνης, η οποία έχει βάλει στόχο να προβιβαστεί στην Süper Lig. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του "δικεφάλου" σε 24 παιχνίδια, σημειώνοντας 7 γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε πως αποχωρεί από τη χώρα μας, μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Super League.
Στο εξωτερικό, έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπέρνλι (2001-'03), Λέτσε (2008-'09), Ντίναμο Ζάγκρεμπ (2009-'10) και Θέλτα (2010-'12).
Πηγή: sport24.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπαρτσελόνα: Σάρωσε ο Μπαρτομέου, πρόεδρος μέχρι το 2021!
Ποδόσφαιρο: Νέα επέμβαση για τον Πελέ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










