Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Euro U19: Ήττα αλλά πρόκριση στα ημιτελικά για την Εθνική Νέων

Euro U19: Ήττα αλλά πρόκριση στα ημιτελι...

Παρά την ήττα της με 2-0 από τη Γαλλία, αξιοποίησε την ισοπαλία 2-2 της Αυστρίας

Έστω και με αλλότρια βοήθεια, η Ελλάδα Κ19 προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 19, πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο της στη διοργάνωση. Η ήττα της με 2-0 από τη Γαλλία στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του Α' ομίλου στην Κατερίνη δεν κόστισε, αφού την ίδια ώρα, η Αυστρία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ουκρανία.

Σε ένα γήπεδο με κατάμεστες εξέδρες, η Εθνική Νέων του Γιάννη Γκούμα έκανε το καλύτερο δυνατό και πανηγυρίζει την επιτυχία της, ακόμα και αν επετεύχθη με χείρα βοηθείας. Οι Έλληνες φίλαθλοι χειροκρότησαν τους παίκτες και ανταμείφθηκαν για την παρουσία τους, και στους τρεις αγώνες!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Γάλλοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όποτε ήθελαν ανέβαζαν το ρυθμό και δημιουργούσαν ευκαιρίες στην εστία του Κότσαρη με ευκολία. Οι διεθνείς προσπάθησαν, κατανάλωσαν ενέργεια και είχαν ορισμένες επιθετικές προσπάθειες, αλλά, υπέκυψαν στην υπεροχή των αντιπάλων τους.

Με ένα γρήγορο γκολ του Ντιακαμπί στι 5' και με ένα τέρμα του Ντεμπελέ στο 64', όταν οι Έλληνες έδειχναν να πιέζουν, οι Γάλλοι επιβεβαίωσαν ότι είχαν το "πάνω χέρι" και δύσκολα θα έχαναν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Πλέον, η Ελλάδα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στα ημιτελικά, αναλόγως με τα αποτελέσματα στην 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Στο σημείο που έφτασε, έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται τη συμμετοχή της στον τελικό, αφού οι χώρες στην άλλη πλευρά του ταμπλό δεν έχουν δείξει κάτι το ξεχωριστό.

Γκολ: Ντιακαμπί 5', Ντεμπελέ 64'

Γαλλία: Καμαρά, Φιλζινί, Σενζεμπά, Ντιακαμπί, Παβάρ, Κεμέν (74' Γκιρασί), Κιλί, Μπλιν, Μοπαΐ, Ντεμπελέν, Τιράμ (65' Κομάν).

Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας (88 Μηλιώτης), Τσελεπίδης, Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Ορφανίδης, Κουλούρης (61' Βέργος), Κυνηγόπουλος (71' Κυριακόπουλος).

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports