Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μόνο στην Πάτρα αυτά - Απίστευτη ταλαιπωρία των πολιτών λόγω του Night Run - Ηλικιωμένη πήγε από τη Βενιζέλου με τα πόδια έως τα Ψηλαλώνια!

Μόνο στην Πάτρα αυτά - Απίστευτη  ταλαιπ...

Ενοχλημένοι και οι οδηγοί ταξί που δεν μπορούσαν να κινηθούν και να επιβιβάσουν ηλικιωμένα άτομα που τους καλούσαν

Τελικά αυτά μόνο…στην Ελλάδα γίνονται. Στον «ύπνο» πιάστηκαν οδηγοί οχημάτων αλλά και ο απλός κόσμος που βγήκε την Σαββατιάτικη βόλτα του στην Πάτρα και βρέθηκαν ξαφνικά σε μία πόλη «αιχμάλωτη» λόγω του ότι είχε κλείσει το κέντρο της πόλης για την διεξαγωγή μετά τις 20.30 το βράδυ, με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Γεωργίου, του 1ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου αγώνα Νight Run Patras.

Όπως ήδη έγραψε το thebest.gr οι προθέσεις ήταν καλές και σίγουρα έπρεπε να τιμηθεί ο 68χρονος Πατρινός δρομέας Φάνης Τσιμιγκάτος, στην μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένος ο αγώνας και ήταν ωραία η ιδέα ενός αγώνα βραδινές ώρες αλλά κάτι τέτοιο με ελλιπή διοργάνωση όπως αποδείχτηκε και μέτρα που λήφθηκαν τελευταία στιγμή (όντως δεν υπήρχαν διαφημιστικά πανό που να διαφήμιζαν τον αγώνα όπως συμβαίνει σε άλλες αντίστοιχες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως το Run Greece της Wind ή οι αγώνες καρτ κάθε φθινόπωρο) οδήγησε σε μία τεράστια ταλαιπωρία των πολιτών.

Στην λεωφόρο Δημ. Γούναρη το thebest.gr εντόπισε το Σάββατο στις 9 το βράδυ έναν άνδρα της Τροχαίας που είχε κλείσει με κόκκινη κορδέλα την κάθοδο της λεωφόρου στο ύψος της οδού Σισσίνη (Υψηλά Αλώνια) με αποτέλεσμα οι οδηγοί των οχημάτων να στρίβουν στην Σισσίνη με κατεύθυνση την πλ. Αγίου Γεωργίου.

Ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ταξί Πάτρας, Παναγιώτης Σκέντζος υποστήριξε ότι δεν είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για τον συγκεκριμένο αγώνα και πως δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν με τα οχήματα τους, ηλικιωμένα άτομα που τους καλούσαν και είχαν ανάγκη για ταξί καθώς οι δρόμοι ήταν κλειστοί. Ανοιχτοί ήσαν ο περιφερειακός δρόμος του Δασυλλίου και η Αγίου Ανδρέου.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, εκδρομικό πούλμαν με 45 άτομα από την Πάτρα που επέστρεφε από τα Τρίκαλα Κορινθίας ταλαιπωρήθηκε για να αποβιβάσει τον κόσμο. Άνθρωποι που έμεναν στο κέντρο και μάλιστα μεγάλης ηλικίας υποχρεώθηκαν καθώς ήταν κλειστοί οι δρόμοι να κατέβουν πολύ μακριά από τα σπίτια τους και στη συνέχεια μην βρίσκοντας ταξί να διανύσουν περπατώντας μέσα στο βράδυ και με φόβο μην τους επιτεθεί κάποιος, αρκετή απόσταση.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση συμπολίτισσας ετών 74 (από το γκρουπ των εκδρομέων), η οποία περπάτησε στις 9.30 με 10 το βράδυ του Σαββάτου από την Ελευθερίου Βενιζέλου για να φτάσει στο σπίτι της, στα Ψηλαλώνια!

Μάλιστα η γυναίκα καθότι είχε ζαλιστεί και κουραστεί ζήτησε μέχρι και την συνδρομή αστυνομικών, οι οποίοι είχαν εκείνη την ώρα επιφορτιστεί με τις υποχρεώσεις ασφάλειας του αγώνα!

*Την αθλητική εκδήλωση συνδιοργάνωσαν σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που είχε βγει, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (τμήμα Αχαΐας), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έσω-Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας και το Αθλητικό Σωματείο Ακαδημία Πέλοπος Πατρών (τμήμα σκακιού). Η ανακοίνωση ανέφερε και τον Δήμο Πατρέων.

Η ώρα έναρξης και των τριών διαδρομών (κοινή εκκίνηση) ήταν στις 20:30 ακριβώς. Οι τρεις διαδρομές του αγώνα ήταν ο Ημιμαραθώνιος (21.100 μέτρα), η Σκυταλοδρομία (3 επί 7.000 μέτρα) και τα 7.000 μέτρα αντοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις