Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φόρμουλα 1: Επιστροφή στις νίκες για τον Χάμιλτον στον Καναδά

Φόρμουλα 1: Επιστροφή στις νίκες για τον...

Τέταρτη φετινή νίκη του Βρετανού σε εφτά φετινά γκραν πρι

Τέλος στο μικρό σερί του ομόσταβλού του, Νίκο Ρόσμπεργκ, έβαλε ο Λιούις Χάμιλτον στο έβδομο γκραν πρι της σεζόν του πρωταθλήματος της Formula 1 που φιλοξενήθηκε στην πίστα του Καναδά.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του τη φετινή σεζόν, η οποία ήρθε χωρίς άγχος, με τον Χάμιλτον να διατηρεί την πρωτιά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με τη νίκη του στον Καναδά –η οποία ήταν η 37η στην καριέρα του- αύξησε τη διαφορά από τον έτερο πιλότο της Mercedes στους 17 βαθμούς στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ, κάνοντας το ένα-δύο για τη Mercedes.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Βάλτερι Μπότας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κίμι Ραϊκόνεν κατά την έξοδό του από τα πιτ. Η Williams στον Καναδά έσπασε το ρόδι, καταφέρνοντας να ανέβει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο βάθρο.

Ο Φινλανδός πιλότος της σκουντερία είδε την καρό σημαία από την τέταρτη θέση, τερματίζοντας για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν σε καλύτερη θέση από τον ομόσταβλό του, Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά το γκραν πρι του Μπαχρέιν. Ο Γερμανός πιλότος πλασαρίστηκε πέμπτος κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα.

 

 

Απογοητευτική ήταν για ακόμη μία φορά η McLaren, η οποία είδε και τους δύο πιλότους της, Φερνάντο Αλόνσο και Τζένσον Μπάτον, να εγκαταλείπουν τον αγώνα.

 

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports