Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός

Σουπερλίγκ: Στα προκριματικά του Τσάμπιο...

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 2-0 του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο

Ο δρόμος προς τα αστέρια είναι... πράσινος με τον Παναθηναϊκό να εξασφαλίζει την πρώτη θέση στα πλέι οφ μετά και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του επί του ΠΑΟΚ με 2-0. Το τριφύλλι έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι είναι το αφεντικό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα καθώς απέδωσε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν είχε πρόβλημα μέσα σε λίγες μέρες να κερδίσει για δεύτερη φορά τον "δικέφαλο" που δεν τον απείλησε ουσιαστικά σε κανένα σημείο.

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και ίσως το 2-0 να μην δείχνει την διαφορά των δυο ομάδων στο παιχνίδι της Λεωφόρου αλλά από την άλλη ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στο "Απόστολος Νικολαίδης" έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες και με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ότι δεν πίστευαν πως μπορεί να γίνει το... θαύμα και να πιάσουν τον Παναθηναϊκό.

Όπως και στην Τούμπα έτσι και στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα δείχνοντας ότι θέλει να καθαρίσει την υπόθεση πρώτη θέση και ότι δεν θα αρκούνταν σε μια ισοπαλία αλλά ήθελε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Σε αντίθεση με το ματς της Τετάρτης όμως τώρα βρήκε το γκολ που έψαχνε από νωρίς, στο 10' με τον Μαυρία, και αυτό έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που δεν έδειχνε ικανός να απειλήσει. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά στο 29' και μετά το δεύτερο γκολ των πράσινων με τον Καρέλη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΠΑΟΚ απείλησε μόλις μια φορά στο πρώτο μέρος από πλάγια αριστερά σε μια υποψία φάσης με τον Στιλ να αποκρούει όμως εύκολα.

Ανάλογη εικόνα είχε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να έχει καθολική υπεροχή και να πετυχαίναι ένα ακόμη τέρμα το οποίο κακώς ακυρώθηκε από τον Μήτσιο ως οφσάιντ. Οι πράσινοι δεν απειλήθηκαν καθόλου από τον ΠΑΟΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να δείχνει ότι έχει το μυαλό του στα παιχνίδια που έρχονται με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης και θα κρίνουν την δεύτερη θέση στα πλέι οφ.

Γκολ: 10΄Μαυρίας, 29' Καρέλης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Στιλ, Μπούρμπος (81' Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Κουτρουμπής (66' Δώνης), Πράνιτς, Νίνης, Καρέλης (55' Μπεργκ), Μαυρίας.

ΠΑΟΚ(ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ, Ρ. Κόστα, Τζαβέλας (57' Ρατς), Μαντούρο, Σαββίδης (81' Πούγγουρας), Κάτσε, Κίτσιου (62΄Κωνσταντινίδης) Κουλούρης, Περέιρα

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports