Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων ο Φίλιππος Καμίσης

Πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων ο Φίλιππος Καμίσης

Νέο μέλος ο Βασίλης Γιαννόπουλος

Nέος πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Carna είναι ο Φίλιππος Καμίσης, ενώ νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ είναι ο Βασίλης Γιαννόπουλος, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του συλλόγου και Κυπελλούχος Ελλάδας το 1981 με την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η πατρινή ΚΑΕ σε ανακοίνωσή της:

"Κατά τις συνεδριάσεις των Δ.Σ. του «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ» της 27/5/2015 και της «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 2012 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» της 29/5/2015, αποφασίστηκαν απο κοινού η αναδιάρθρωση του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 2012 και η σύγκληση Γ.Σ. της ΚΑΕ για την 6η Ιουλίου 2015.

To Δ.Σ. της ΚΑΕ αποδέχθηκε τις παραιτήσεις του προέδρου Κωνσταντίνου Καραπάνου και αντιπροέδρου Πανάγγελου Κάνιστρα και αποφάσισε να εκλέξει στις δύο κενές θέσεις του Δ.Σ. τους Φίλιππο Καμίση του Παναγιώτη και Βασίλειο Γιαννόπουλο του Αριστοτέλη, εξέλεξε δε ομόφωνα στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΚΑΕ, τον Φίλιππο Καμίση. Η ισχύς της άνω απόφασης άρχεται από 1.7.2015.

Το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ αναλαμβάνει απο σήμερα κιόλας όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον Σύλλογο και την νέα αγωνιστική περίοδο, με τις επιτροπές που ήδη έχουν αποφασιστεί σε προηγούμενο Συμβούλιο του Απόλλωνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεωργίου για Απόλλωνα: "Οι ουσιαστικές λύσεις δεν δίνονται στις "ρούγες" της δημοσιότητας"


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports