Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο πρέσβης της Βενεζουέλας επισκέφθηκε τα γραφεία του thebest.gr

Ο πρέσβης της Βενεζουέλας επισκέφθηκε τα...

Nωρίτερα είχε συναντηθεί με τον δήμαρχο της Πάτρας

Την Πάτρα επισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα Φαρίντ Φερνάντες. Ο κ. Φερνάντες συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία του thebest.gr.

Εξάλλου οι σχέσεις της Βενεζουέλας με την Πάτρα είναι στενές καθώς ο πρώτος Αμερικάνος που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ήταν ο Φρανσίσκο Ντε Μιράντα, ο οποίος έφτασε από την Βενεζουέλα στην Πάτρα. Ο κ. Φερνάντες ενημερώθηκε από τα στελέχη του thebest.gr για τα στοιχεία του μεγαλύτερου ενημερωτικού περιφερειακού πόρταλ της Ελλάδας και εντυπωσιάστηκε.

Συγκεκριμένα 4.300.000 μοναδικοί επισκέπτες ενημερώθηκαν τον τελευταίο χρόνο από το thebest.gr, ανάμεσά τους και διαδικτυακοί επισκέπτες (προφανώς ομογενείς) από την Βενεζουέλα.

Ο Πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, Φαρίντ Φερνάντες, γνώρισε τον νέο δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη από κοντά και συζήτησαν τη συνεργασία της Βενεζουέλας με την περιοχή σε θέματα πολιτισμού.

Ο κ. Φαρίντ Φερνάντες, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο δήμαρχος της Πάτρας προέρχεται από το χώρο του ΚΚΕ, υπογράμμισε ότι το κομμουνιστικό κόμμα έχει εκφράσει την αλληλεγγύη του στο λαό της Βενεζουέλας, ενώ προσωπικά ο κ. Πελετίδης έχει ταχθεί ενάντια στο διάταγμα Ομπάμα, με το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει χαρακτηρίσει «απειλή για την εθνική ασφάλεια» τη Βενεζουέλα για τις ΗΠΑ.

Ο Πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο Πέμπτη από το thebest.gr στην οποία περιγράφει την αληθινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του, η οποία όπως επισήμανε δεν είναι αυτή που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, μίλησε για τα επιτεύγματα της Μπολιβαριανής Επανάστασης, αλλά και για τις προοπτικές της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις