Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ορίστηκε ο Κουκουλάκης να διαιτητεύσει τον τελικό του Κυπέλλου

Ορίστηκε ο Κουκουλάκης να διαιτητεύσει τ...

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ένας έμπειρος και διεθνής διαιτητής αλλά πρωτάρης σε τελικούς Κυπέλλου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη το Σάββατο (23/5) το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κουκουλάκη με τον 40χρονο ρέφερι από το Ηράκλειο της Κρήτης να είναι ο άρχων του αγώνα. Ο διεθνής ρέφερι έχει ξεκινήσει την καριέρα του από το 2000-01 και από τη σεζόν 2004-05 σφυρίζει παιχνίδια για την Super League ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δώσει το παρών και σε πολλά Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Κουκουλάκης θα έχει βοηθούς τους Ακρίβο και Αλεξέα ενώ 4ος ορίστηκε ο Δημητριάδης. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια θα υπάρξουν και πρόσθετοι βοηθοί που θα είναι οι Σπάθας και Παππάς.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα είναι ο διαιτητής του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2014-2015, Ολυμπιακός-SKODA Ξάνθη (ΟΑΚΑ ,23/5/2015). Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος και Ηλίας Αλεξέας, 4ος διαιτητής ο Λάζαρος Δημητριάδης και επιπρόσθετοι οι Ηλίας Σπάθας και Ανδρέας Παππάς. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Μπίκας".

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports