Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σπανούλης: "Στόχος το ελληνικό πρωτάθλημα"

Σπανούλης: "Στόχος το ελληνικό πρωτ...

Επίσης στάθηκε στην υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ

Στη πνευματική και σωματική φθορά που επήλθε από την υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα από τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό του Final 4.

«Δεν είχαμε τη σωματική και πνευματική δύναμη για να γυρίσουμε το ματς. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη και άξιζε μέσα στο σπίτι της. Κάναμε υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό, όμως στον αθλητισμό ένας νικάει. Το χειροκρότημα του κόσμου είναι πάνω απ’ όλα.

Όταν αντιλαμβάνεται ο κόσμος την προσπάθεια που κάνουμε και ότι πλέον όλη η Ευρώπη αναγνωρίζει την δύναμη του Ολυμπιακού είναι μεγάλη ανταμοιβή και ευθύνη για να συνεχίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Ο στόχος κάθε χρόνο είναι το Final 4. Κάναμε υπέρβαση με την Μπαρτσελόνα, με την ΤΣΣΚΑ και δεν καταφέραμε να κάνουμε την υπέρβαση με την Ρεάλ. Ομάδες με τεράστια μπάτζετ βλέπουμε ότι έχουν τόσα χρόνια να πάρουν τίτλο όπως η Ρεάλ που είχε 20. Αυτή είναι η δουλειά μας και πρέπει να συνεχίσουμε.

Ο στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή στο πρωτάθλημα. Πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί σε λίγες μέρες έχουμε τα play offs του πρωταθλήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για τον Ολυμπιακό - Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ομπράντοβιτς και Κατσικάρης παρακολουθούν τον τελικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports