Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιόρτασε την ανόδο στην Α2 Εθνική η ΕΑΠ!

Γιόρτασε την ανόδο στην Α2 Εθνική η ΕΑΠ!

Έδωσαν όλοι το παρών

Μία άκρως επιτυχημένη αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε για την ΕΑΠ, με την ανδρική ομάδα να πανηγυρίζει την επιστροφή της στην Α2 Εθνική μετά από αρκετό καιρό.

Το σημαντικό ωστόσο δεν είναι τόσο η άνοδος αλλά το γεγονός ότι η ΕΑΠ έχει καταφέρει φέτος να πρωταγωνιστήσει με τους δικούς της αθλητές που έχουν αναδειχθεί από τις υποδομές της.

Και βέβαια από την φιέστα ανόδου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι "μελανόλευκοι" παλαίμαχοι. Να θυμίσουμε ότι οι υπεύθυνοι της ΕΑΠ είχαν καλέσει τους Άρη Αγγελόπουλο, Tάκη Αντωνόπουλο, Νίκο Αναγνωστόπουλο, Γιώργο Βάρρα, Γιάννη Διακάτο, Γιώργο Καϊμακά, Γιώργο Ζάγκλα, Μάκη Θανόπουλο, Χρήστο Παπαθανασόπουλο, Κώστα Σαράμπαλο, Κώστα Παπασταθόπουλο, Χάρη Γκολφινόπουλο, Γιάννη Πλακοτάρη, Βασίλη Κουνάδη, Γιώργο Μαυρομμάτη, Μάκη Λαμπρόπουλο, Μανώλη Συνοδινό, με τους περισσότερους να δίνουν δυναμικά το παρών και να θυμούνται παλιές καλές στιγμές τους στο τερέν.

Για την ομάδα της  ΕΑΠ αγωνίσθηκαν οι Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Γιώργος Σύρος, Ανδρέας Σαρακίνης, Δήμος Παναγιώτου, Φραντζέσκος Γιαννούτσος, Γιώργος Κανελλόπουλος, Ανδρέας Κάββουρας, Λευτέρης Δρακόπουλος, Κώστας Μακρυγιάννης, Βάιος Γεωργιόπουλος, Βασίλης Καραγεώργος, Γιάννης Γεράνιος, Οδυσσέας Δρίβας, Βασίλης Μπουρολιάς και Μίλτος Τσαρκατόγλου.

Στην "μελανόλευκη" γιορτή βραβεύτηκε επίσης και η ομάδα κορασίδων που κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ και την οποία αποτελούσαν οι Κατσή, Τσακούμη, Βαλιώτη, Παπαγεωργίου, Σίμου, Βαλουξή, Κορακή, Α. Κανελλοπούλου, Χ. Κανελλοπούλου. Για την ομάδα προπονητής είναι ο Ανδρέας Φαλιέρος.

Ρεπορτάζ και φωτογραφία είναι από  την εφημερίδα Match Αχαϊας. Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports