Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Τριανταφυλλόπουλος:«Μου ζητήσατε καρέκλα και διαδοχή και δεν τα πήρατε»!

Δ. Τριανταφυλλόπουλος:«Μου ζητήσατε καρέ...

Απάντηση Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου στον Ανδρέα Βαρνακιώτη

Οι χθεσινές δηλώσεις του Δημάρχου Ερινεού, που στρέφονταν κατα του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, έκαναν τον δεύτερο να απαντήσει. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:«Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ετέθη από το κόμμα της ΝΔ, θέμα καθόδου μου και υποστήριξής μου στο νέο Δήμο της Αιγιάλειας, ο Δήμαρχος Ερινεού ήταν – ενώπιον κομματικών και αυτοδιοικητικών - θετικός ως προς το πρόσωπό μου, πριν την επόμενη κιόλας μέρα αλλάξει γνώμη! Γιατί άραγε;

Μέχρι σήμερα «κατάπια» πολλά από τα στοχασμένα – ενίοτε και ασυνάρτητα – λόγια του σε ΜΜΕ. Άλλα έλεγε δημόσια κι άλλα ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας. Τον είχα προειδοποιήσει, αλλά δυστυχώς με αναγκάζει πλέον να πω τα πράγματα με τ’ όνομά τους, με εντελώς αδιαμφισβήτητα περιστατικά και αφού στον ίδιο ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα, ούτε βέβαια στους στενούς του συνεργάτες, απ’ αυτούς που υπομονετικά απέμειναν κοντά του στην πρώτης και τελευταία του  δημαρχιακή θητεία.

Μιλάει ο «τσαλακωμένος» Δήμαρχος Ερινεού – που λίγοι  του λένε έστω και «καλημέρα» ακόμα στο δήμο του, για καρέκλα και εξουσία».

Ας μάθουν λοιπόν σήμερα οι πολίτες του  Ερινεού και της  Αιγιάλειας ότι:

1. Ο Α. Βαρνακιώτης, το Μάιο μήνα, στην γνωστή κομματική σύσκεψη υπό τον κ. Μιχαλολιάκο στη Ρηγίλλης, ζήτησε ωμά να μάθει «την θέση που θα κατέχει στην επόμενη μέρα μ’ εμένα Δήμαρχο». Ζήτησε δηλαδή αξίωμα και καρέκλα, προς έκπληξη όλων των παρισταμένων (Καραφωτιάς, Γούσας, Γιαννούλης) κι ενώ ακόμα δεν είχε καν οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητά μου από το κόμμα αλλά κι από εμένα τον ίδιο,

ΕΛΑΒΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, με την φράση μου…«με προαπαιτούμενα δεν κατεβαίνω».

1. Ο Α. Βαρνακιώτης, επισκεπτόμενος πολύ αργότερα το γραφείο μου, ζήτησε τη διαδοχή μου στην αρχηγία της δημοτικής μου παράταξης, αν δεν εκλεγώ Δήμαρχος, αφού θα εγκατέλειπα τα δημοτικά πράγματα για επιστροφή μου στα «βουλευτικά»!

ΕΛΑΒΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ, με τη φράση μου… «ας μην κινδυνολογούμε».

1. Ο Α. Βαρνακιώτης, λίγες ημέρες μετά, μου μετέφερε τηλεφωνικώς, πως «δεν μπορεί να συμμετάσχει στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ερινεού το 2002 (υπό το χρίσμα της ΝΔ) Β. Σταθακάρο, έχοντας προφανώς διαφορές μαζί του.

ΕΛΑΒΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, με τη φράση μου… «δεν μου περισσεύει κανείς».

Κατόπιν αυτών ο - «μεγάλος πολιτικός έναντι εμού του μικρού» όπως με θεωρεί  - Δήμαρχος Ερινεού, μετά τις αποτυχημένες του προσπάθειες καθόδου του ως «Υποψήφιος Δήμαρχος» και παρότι συμμετέχει σε όλες σχεδόν τις κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ μέχρι σήμερα όπως και η σύζυγός του ως Πρόεδρος μάλιστα της ΔΗΜ.Τ.Ο της ΝΔ Ερινεού (διαχωρίζοντας μέχρι τώρα τη στάση της), δεν είναι τελικά μαζί μου, γιατί απλούστατα δεν ικανοποιήθηκαν οι περίεργες και υπερβολικές απαιτήσεις του. Προφανώς οι υποδείξεις του «περί κινήσεων στο σκάκι» είχαν κι έχουν τον ίδιο ως παίχτη!

Αρκετά ασχολήθηκα μαζί του και με τη σειρά  μου του ανταποδίδω το: «Καλή τύχη όπου κι αν πας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις