Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Οι Μίνι Παίδες του Παναθηναϊκού στην Πάτρα

Πόλο: Οι Μίνι Παίδες του Παναθηναϊκού στην Πάτρα

Για φιλικά με τη ΝΕΠ

Την Παρασκευή 1η Μαΐου η ΝΕΠ είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στην Πάτρα τους Μίνι Παίδες (και όχι μόνο) του Παναθηναϊκού για φιλικά παιχνίδια ενόψει προετοιμασίας για την επερχόμενη α΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο το διάστημα 15-17 Μαϊου.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού είχε εμφανή υπεροχή, μιας και υπερείχε και ηλικιακά, βέβαια αυτό ήταν μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή τους Θανάση Κοντάκο να εντοπίσει τους τομείς, στους οποίους πρέπει να εστιάσει την προσοχή του τις επόμενες ημέρες, αλλά και για τους αθλητές της ΝΕΠ να αντιμετωπίσουν πιο δυνατούς αντιπάλους.

Τα πράγματα ήρθαν σε ισορροπία, όμως όταν ο Παναθηναϊκός έκανε αλλαγές και οι αθλητές της ΝΕΠ ήρθαν αντιμέτωποι με παλιούς γνώριμους και ηλικιακά ίσους από το τουρνουά του Νηρέα Γέρακα.

Αξίζει να επισημάνουμε πως κατά τη διάρκεια των πρωινών αναμετρήσεων διαιτητής ήταν ο κ. Αγγελος Κοϊνης και το απόγευμα σε ντεμπούτο ο νεαρός Αρης Καραβιώτης που αντικαταστάθηκε από την εξαιρετική παρουσία ως διαιτητή του αθλητή της ανδρικής ομάδας της ΝΕΠ, Γιάννη Παπάκου.

Κλείνοντας θα ήταν αμέλεια να μην αναφέρουμε τους αθλητές της ΝΕΠ που βρέθηκαν κάτω από την καθοδήγηση του Θανάση Κοντάκου:

Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Δημήτρης Γιαννακέας, Κωνσταντίνος Παπάκος, Μάριος Αβερόπουλος, Γιάννης Ανδρουτσέλης, Νίκος Ζησιμόπουλος, Δημήτρης Νικολακόπουλος, Φίλιππος Φούσκας, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Λευτέρης Βανταράκης, Νικηφόρος Δομετίου και Δημοσθένης Πρωτόπαπας.
Οι σκόρερ ηταν: Δ. Γιαννακέας, Κ. Παπάκος, Μ. Αβερόπουλος, Δ. Νικολακόπουλος, Λ. Βανταράκης και Δ. Πρωτόπαπας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports