Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Νίκη αλλά αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό από την Ευρωλίγκα

Πόλο: Νίκη αλλά αποκλεισμός για τον Ολυμ...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 8-6 της Μπρέσια

Οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν δύο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και παράλληλα ισάριθμες ήττες της Έγκερ για να περάσουν στο Final 6 της Βαρκελώνης.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκανε το καθήκον της καθώς μετά την Ραντνίτσκι στην Σερβία, το Σάββατο (2/5) κέρδισε και την Μπρέσια στον Πειραιά όμως έμεινε εκτός συνέχειας καθώς η Έγκερ (που έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από την Προ Ρέκο) επικράτησε εντός έδρας της (αδιάφορης εξαιτίας της δεδομένης ούτως ή άλλως συμμετοχής στο Final 6) Μπαρτσελονέτα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νευρικά την αναμέτρηση, με τον Τζόρτζι να ανοίγει το σκορ για την Μπρέσια και τον Βλαχόπουλο να ισοφαρίζει. Μποδέγας και Κολόμβος διαμόρφωσαν το 2-2 του πρώτου οκταλέπτου.

Οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές στο δεύτερο οκτάλεπτο και προηγήθηκαν με 3-2 χάρη σε τέρμα του Μάγιαρακ. Ο Βλαχόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε σε 4-2 τον δείκτη του σκορ, πριν οι Μολίνα και Δελακάς σκοράρουν για το 5-3 του δεύτερου οκταλέπτου, διάστημα στο οποίο ο Δεληγιάννης είχε δύο σούπερ επεμβάσεις.

Η Μπρέσια με τον Μποδέγας μείωσε σε 5-4 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, όμως Μάγιαρακ, Φουντούλης και Μουρίκης με τρεις "κανονιές" έδωσαν αέρα 4 τερμάτων (8-4) στον Ολυμπιακό. Με τον Παγκάνι να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό οι Ιταλοί μείωσαν στο 8-5. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Πειραιώτες χαλάρωσαν και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 8-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-2, 0-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 1, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Γούνας, Γαλανίδης.

Μπρέσια (Αλεσάντρο Μπόβο): Ντελ Λούνγκο, Μπρούνι, Κ. Πρεσιούτι, Παγκάνι 1, Μολίνα 1, Ρίτσο, Τζόρτζι 1, Νόρα, Ν. Πρεσιούτι, Μποδέγας 2, Φιορεντίνι, Ναπολιτάνο 1, Ντιαν.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports