Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βαρουφάκης: Δεν είχαν «μπέσα» οι εταίροι μας

Βαρουφάκης: Δεν είχαν «μπέσα» οι εταίροι μας

Στον απόηχο του "ανασχηματισμού"

«Φαίνεται ότι στην Ευρώπη χρειάζεται να προσπαθήσουμε όλοι περισσότερο για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη», δήλωσε το πρωί της Τρίτης, προσερχόμενος στο υπουργείο Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης, στον απόηχο του «ανασχηματισμού» της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας, αλλά και των δημοσιευμάτων περί έντονης ενδοκυβερνητικής κριτικής προς το πρόσωπό του.

«Εμείς πήγαμε με την αίσθηση, όπως είπε ο πρωθυπουργός, ότι η συμφωνία είναι συμφωνία. Ότι όταν σφίγγουμε το χέρι για το "α" και όχι το "β" σημαίνει το "α" και όχι το "β". Από την άλλη πλευρά δεν υπήρξε προσήλωση στη μπέσα», ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την στάση των εταίρων στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις.

Ο υπουργός Οικονομικών ισχυρίστηκε ακόμη ότι «δεν υπήρξε αστοχία αλλά διαφορά πολιτικής», ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει κόντρα με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη.

«Δεν είμαστε σε κόντρα. Με τον Σταθάκη, τον Θεοχαράκη, είμαστε όλοι Κρητικοί. Είμαστε αγαπημένοι, είμαστε μια ομάδα», επισήμανε.

Τέλος, ερωτηθεί αν θα συνεχίσει να μετέχει στις διαπραγματεύσεις απάντησε με το ρητορικό ερώτημα «ο υπουργός Οικονομικών; Ο υπεύθυνος της πολιτικής διαπραγμάτευσης;».

Διαβάστε επίσης:

Το Μαξίμου "ψαλιδίζει" τις αρμοδιότητες Βαρουφάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις