Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Κέρκυρα καταδίκασε τον Εργοτέλη νικώντας τον στο Ηράκλειο

Η Κέρκυρα καταδίκασε τον Εργοτέλη νικώντ...

Οριστικά στην Φούτμπολ Λιγκ οι Κρητικοί

Στην Super League θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Κέρκυρα καθώς μετά τη νίκη της επί του Εργοτέλη με 2-1 στο Παγκρήτιο εξασφάλισε την παραμονή της ενώ την ίδια ώρα οι Κρητικοί με αυτό το αποτέλεσμα αποχαιρέτησαν την μεγάλη κατηγορία και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Football League.

Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Χαλκιαδάκη στο 57' δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 και δεχόμενοι δυο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1 και έπεσαν ηρωικά καθώς η προσπάθεια τους στα τελευταία παιχνίδια ήταν συγκλονιστική.

Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε ο τραυματισμός του Γκορκς μόλις στο 4' και η αναγκαστική αλλαγή του καθώς και αναγκαστική αλλαγή του Τζανακάκη στο 54'. Ο Γκορκς άλλωστε αποτελούσε τον ηγέτη της άμυνας του Εργοτέλη ενώ και η αλλαγή του δεξιού μπακ ήταν καθοριστική καθώς από εκεί έκανε όλο το παιχνίδι της η Κέρκυρα μετά το 65' της αναμέτρησης.

Από την άλλη η απόδοση των "Φαιάκων" ανέβηκε μετά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γρηγορίου και δη την παρουσία του Καρντόσο με την εμπειρία του άσου των Κερκυραίων να δίνει άλλη ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας.

Γκολ: 57' Χαλκιαδάκης/74' Ντιμιτρόφσκι, 78' Κόντος

Εργοτέλης(Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Τζανακάκης (54' Γκέντζογλου), Λουβιόν, Γκορκς (13' Λυκογιάννης), Πίτσος, Μποέ, Καζναφέρης, Καλέ (76' Ολαϊτάν), Γιουσούφ, Χαλκιαδάκης, Τζίλας

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Σιόντης, Ντιόγκο, Ζορμπάς (60' Φάμπιο), Ανδρεόπουλος (64' Καρντόσο), Ντιμιτρόβσκι, Κόντος, Χαβίτο, Μαρκόβσκι (17' Καϊκούτ).

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports