Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Τέλος" το πρωτάθλημα για την Παναχαϊκή - Έχασε με 2-3 από την Λάρισα

"Τέλος" το πρωτάθλημα για την ...

Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 2-3 από την Λάρισα που έπαιζε από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με δέκα παίκτες και πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να διεκδικήσει την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι ωστόσο είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο 45' με εύστοχο πέναλτι του Κυβελίδη, μετά από αποβολή του τερματοφύλακα της Λάρισας του Αποστολίδη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Στεργίδη.

Και εκεί που όλοι πιστέψαν ότι η πατρινή ομάδα θα είχε εύκολο έργο στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπόγιοβιτς στο 50'.

Και πάλι όμως η πατρινή ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με εκπληκτικό γκολ από τον Κοντοχρήστο στο 59', αλλά λίγο αργότερα στο 63' ο Νεμπεγλέρας ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Ενώ το τελικό  2-3 διαμόρφωσε στο 87' ο Γιάντσης για την Λάρισα και σταμάτησε κάθε όνειρο της Παναχαϊκής στα πλέι οφ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα (68' Μασούρας), Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος, Πατινιώτης (35' Χοτζάλι), Στεργίδης, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (44' Πατσιογεώργος), Σερζίνιο (79' Ν' Γκεσάν), Μπόγιοβιτς (83' Γιάντσης).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports