Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γεωργαλής: "Να σώσουμε τη χρονιά"

Γεωργαλής: "Να σώσουμε τη χρονιά"

Τόνισε ο παίκτης του Απόλλωνα Carna

 

Αυτός που το θέλει περισσότερο θα αναδειχθεί νικητής στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα Carna με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, σύμφωνα με το Γιάννη Γεωργαλή. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

"Την προηγούμενη εβδομάδα δείξαμε για άλλη μία φορά την άσχημη εικόνα μας. Αν και ξεκινήσαμε καλά δεν ολοκληρώσαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει παράπονα και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό.

Απομένουν τρεις αγωνιστικές για να «σώσουμε» τη χρονιά και να μπούμε στα πλέι οφ, κάτι που πιστεύω ότι το αξίζει η ομάδα και το θέλει ο κόσμος μας, που μας στήριξε με το παραπάνω τη φετινή χρονιά.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Δόξα τω Θεώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Είμαστε καλά και προπονούμαστε σκληρά. Μένει να το βγάλουμε αυτό και στα παιχνίδια. Νομίζω ότι αν παίξουμε όπως μας βγαίνει στην προπόνηση θα παρουσιάσουμε πολύ βελτιωμένο πρόσωπο.

Μιλήσαμε πολύ μεταξύ μας το τελευταίο διάστημα, μιλήσαμε και με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία μας εξήγησε ότι θέλει καλό αποτέλεσμα. Πρέπει κι εμείς να ανταποκριθούμε μέσα στο γήπεδο. Ο αντίπαλός μας σώθηκε και μαθηματικά, και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Ξέρουμε ότι είναι ομάδα του προπονητή και παίζει πολύ καλή άμυνα. Στην επίθεση ξέρει να «διαβάζει» τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο… Γιάννης Γεωργαλής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόλλων Carna: Μόνοδρομος η νίκη σήμερα (17.00) κόντρα στον ΚΑΟΔ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports