Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανεπίδεκτοι... Προχθές τοποθετήθηκαν οι έξυπνες στάσεις... σήμερα καταστράφηκαν... Δείτε ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ανεπίδεκτοι... Προχθές τοποθετήθη...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε στάσεις και εκδοτήρια εισιτηρίων

Ξεκίνησαν από το πρωί της Τετάρτης τη λειτουργία τους οι... έξυπνες στάσεις στην Πάτρα, αρχής γενομένης από την στάση που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου η οποία ήταν και η πρώτη που...φωτίστηκε.

Δεν πρόλαβαν όμως καλά καλά να τοποθετηθούν οι στάσεις που εισάγουν επιτέλους τις συγκοινωνίες της Πάτρας στην ψηφιακή εποχή και κάποιοι ανεγκέφαλοι φρόντισαν ήδη να αρχίσουν τις καταστροφές.

Άγνωστοι λίγες ώρες μετά την λειτουργία της στάσης στη διασταύρωση της Αγίου Ανδρέου με τη Ζαϊμη έσπευσαν να την καταστρέψουν μουτζουρώνοντάς τη με σπρέι.

 

Πληροφορίε μάλιστα θέλουν άγνωστους βάνδαλους να έχουν προκαλέσει φθορές και σημαντικές καταστροφές στην πλειοψηφία των μηχανημάτων έκδοσης εισητηρίων στο κέντρο της πόλης μέσα σε ένα μόλις 24ωρο!

 

Έξυπνες στάσεις τοποθετήθηκαν επίσης στην άνοδο της Γούναρη, στο ύψος του ΟΤΕ, στην διασταύρωση Τσαμαδού και Κορίνθου, στην Τριών Ναυάρχων και Μαιζώνος, και στην αφετηρία Ταραμπούρα.

Πρόκειται για πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος το οποίο υλοποιείται στο πλαισιο του SUMMIT απο την ΑΔΕΠ.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr συνολικά έχουν τοποθετηθεί 30 πινακίδες (3 τύπων, 4 γραμμών, 2 γραμμών και πλήρους οθόνης), ενώ 4 από αυτές θα είναι με φωτοβολταϊκό.

Πληροφορία για τα λεωφορεία της γραμμής σε όλες τις στάσεις του δικτύου θα είναι διαθέσιμη σε πραγματικό χρόνο και από το internet και από smart phones, ενώ θα υπάρχει και τηλεφωνική πληροφορία.

Το σύστημα αναμένεται να τεθεί σε κανονική και πλήρη εφαρμογή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις