Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα πλαστά χαρτιά δεν τους ανέβασαν στο πλοίο

Πάτρα: Τα πλαστά χαρτιά δεν τους ανέβασα...

Συλλήψεις στο νέο λιμάνι

Ένας 30χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός και η 44χρονη αλλοδαπή συνεργός του συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών,από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω 30χρονος αλλοδαπός σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με την απλή συνέργεια της ανωτέρω 44χρονης αλλοδαπής, η οποία τον συνόδευε μέχρι το λιμένα προκειμένου του υποδείξει το σημείο αναχώρησης του πλοίου και η οποία του παρείχε από κοινού με έτερο αλλοδαπό το ανωτέρω έγγραφο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.

 

Μία 48χρονη παράνομα εισελθούσα αλλοδαπή και ο 35χρονος αλλοδαπός συνεργός τηςσυνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών,από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω 48χρονη αλλοδαπή σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με την απλή συνέργεια του ανωτέρω 35χρονου αλλοδαπού, ο οποίος την συνόδευε μέχρι τον διαβατηριακό έλεγχο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις