Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Aπόλυτος κυρίαρχος ο Απόλλωνας

Aπόλυτος κυρίαρχος ο Απόλλωνας

Στις αναμετρήσεις με τον Κολοσσό

Απόλυτος κυρίαρχος των αναμετρήσεων του με τον Κολοσσό H Hotels είναι ο Απόλλων Πατρών Carna.

Με τη νίκη του πρώτου γύρου (71-55 Πεν 19, Τ. Φιτζπάτρικ 15π, 11ρ. - Τσάμης 13π, 5ρ, 4ασ., Χάγκινς 11π, 9ρ.) η ομάδα του Νίκου Βετούλα έφτασε τις επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στους Ροδίτες στο πλαίσιο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού πέραν του ότι διατήρησε αήττητη την έδρα της στις τρεις επισκέψεις του Κολοσσού H Hotels, πέρασε με τη νίκη από τα τρία παιχνίδια του “Βενετόκλειου”.

Στις 30 Απριλίου 2006, ο Κολοσσός H Hotels αποχαιρετούσε την Basket League ΣΚΡΑΤΣ υποδεχόμενος για την τελευταία αγωνιστική της, τον Απόλλωνα Carna και παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια δεν απέφυγε την ήττα με 92-94.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 37-18, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν όμως ο Νίκος Πέττας με 21 πόντους και 9/12 δίποντα οδήγησε τους Πατρινούς στη νίκη, με τη βοήθεια των Εϊμπραμς που είχε 20 και εννιά ριμπάουντ και του Φορτέ που είχε 16. Για τον Κολοσσό H Hotels σε εκείνο το παιχνίδι 23 είχε ο Βασίλης Σούλης με 8/9 δίποντα, 21 ο Αντριαν Πένλαντ και 15 ο Γιώργος Τσιάκος με τον Φράνκο Νάκιτς.

Στις 11 Νοεμβρίου 2012 ο Απόλλωνας Carna επιβλήθηκε του αντιπάλου του στη Ρόδο με 80-67 αφού είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που ήταν απόρροια της ευστοχίας του στα δίποντα (26/43) αλλά και της κυριαρχίας του στα ριμπάουντ (36 έναντι 29). Σε εκείνο το παιχνίδι οι νικητές είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Γκραντ 20, Αργυρόπουλος 12, Κλάιμπερ και Κρόλο 11, Πέτροβιτς 10) ενώ για τους γηπεδούχους 24 με έξι ριμπάουντ είχε ο Ντέντι.

Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, την 1η Φεβρουαρίου 2014, ο Απόλλωνας Carna προηγήθηκε ακόμη και με 19 πόντους (62-43) όμως οι Ροδίτες έκαναν μια μεγάλη ανατροπή για να πάρουν το προβάδισμα με 78-74 στο 38΄, όχι όμως και τη νίκη που κατέληξε στα χέρια των Πατρινών χάρη στους Ουίλσον και Μιλουτίνοβιτς. Ο πρώτος είχε 18 και ο δεύτερος 15 πόντους ενώ 22 είχε ο Μπολντς. Για τους γηπεδούχους 24 πόντους με επτά ασίστ είχε ο Αγγελος Τσάμης και 23 με 12 ριμπάουντ ο Τέιλορ Σμιθ.

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

* Πέραν του ότι ψάχνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Carna, ο Κολοσσός H Hotels αναζητά και την πρώτη του νίκη έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες προκειμένου να φτάσει τις 100 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

* Με τέσσερις πόντους και δύο ριμπάουντ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα συμπληρώσει 600 και 200 αντίστοιχα στην καριέρα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

* Δύο εύστοχα δίποντα από τα 100 βρίσκεται ο Ερνεστ Σκοτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ CARNA

* Εξι ασίστ μακριά από τις 500 στην καριέρα του στην κατηγορία βρίσκεται ο Νίκος Αργυρόπουλος.

* Με 11 αμυντικά ριμπάουντ ο Γάιος Σκορδίλης θα φτάσει τα 200.

* Πέντε πόντοι θα είναι αρκετοί για τον Τόρλιν Φιτζπάτρικ ώστε να συμπληρώσει τους 200.

Πηγή: esake.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports