Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολύμβηση: Η ΝΕΠ πάει Βερολίνο

Κολύμβηση: Η ΝΕΠ πάει Βερολίνο

Θα συμμετάσχει για 4η φορά στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ

Βαλίτσες για το Βερολίνο και το διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ που θα διοργανωθεί εκεί το διάστημα 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου ετοιμάζει η ΝΕΠ.

Θα είναι η 4η συμμετοχή των «δελφινιών» στην εν λόγω διοργάνωση (η 3η, μάλιστα, συνεχόμενη), με τα «δελφίνια» να παίρνουν μέρος με αθλητές τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής τους ομάδας. Συγκεκριμένα η αποστολή της ΝΕΠ θα αποτελείται από τους εξής κολυμβητές-τριες:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Θάνος Ζαφειρόπουλος, Ντίνος Κυριαζής, Γιάννης Κυριαζής, Αλέξανδρος Δημογιάννης, Γιάννης Βαρβασαινίτης, Βάσσος Κωνσταντόπουλος, Νεφέλη Δρακοπούλου, Αννα Διαμαντή, Ελένη Σκούτα, Μαρίσα Ρακιντζή, Ελένη Γιαννακοπούλου. Προπονητής ο Σταύρος Νταλαχάνης.

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Αλέξανδρος Σταθόπουλος, Κωνσταντίνος Σκούτας, Δημήτρης Μαρίνης, Αγγελος Βαρβασαινίτης, Νάνσυ Διαμαντή, Μαρία Ζαφειράκη. Προπονήτρια η Μαριάννα Δημητροπούλου.

Την αποστολή θα ακολουθήσουν και οι πρώην κολυμβητές της ΝΕΠ, Φίλιππος Τσιφοπανόπουλος (Ηλυσιακός) και Ράνια Μάργαρη (Καλαμάτα), καθώς επίσης και δυο ακόμη παιδιά από την Πάτρα, η Στεφανία Μασμανίδη και ο Απόστολος Σταματόπουλος του ΝΟΠ.

Αρχηγός αποστολής θα είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΠ, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, γιατρός αποστολής ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, ενώ στην Γερμανία θα ταξιδέψουν και αρκετοί γονείς (Γιώργος Κυριαζής, Νία Κεπενού, Θένη Μαρίνη, Ανδρέας Σταθόπουλος, Βασίλης Βαρβασαινίτης, Τζώρτζια Χατζηαντωνίου, Τέσση Κωτσοπούλου, Ηλίας Μάργαρης, Σία Παπαχρήστου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Λίτσα Σκούτα, Σταυρούλα Γιαννέλου). Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή της ΝΕΠ στο εν λόγω μίτινγκ είχε κλείσει από τις αρχές Ιανουαρίου.

Η αποστολή των δελφινιών» θα πετάξει για Βερολίνο την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα 2 Μαρτίου. Η αποστολή θα μείνει στο ξενοδοχείο «Park Plaza», το οποίο βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο-πολυχώρο στον οποίο θα διεξαχθούν και φέτος οι αγώνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports