Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προβάδισμα απέκτησαν Ρεάλ και Πόρτο στους πρώτους αγώνες των "16"

Προβάδισμα απέκτησαν Ρεάλ και Πόρτο στου...

Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει επιστρέψει για τα καλα, με δυο ακόμα θεαματικούς αγώνες

Αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους "8" της Ευρώπης έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς νίκησε με 2-0 στην Σάλκε στο Γκέλζενκιρχεν.

Σκοράροντας μετά από έναν μήνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος στην ιστορία του Champions League που πετυχαίνει γκολ σε 12 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς.

Έφτασε τα 6 γκολ φέτος και τα 73 συνολικά (75 ο Μέσι), ενώ έκανε και την ασίστ για το εκπληκτικό γκολ του Μαρσέλο. Η Ρεάλ μάλιστα πήρε 10η σερί νίκη στο CL και αν νικήσει και στην ρεβάνς θα κάνει ρεκόρ με 11 στην ιστορία του θεσμού.

Σάλκε - Ρεάλ 0-2

Σκόρερς: 26' Κριστιάνο Ρονάλντο, 79' Μαρσέλο

ΣΑΛΚΕ: Βέλενροϊτερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Αόγκο, Νόιστεντερ (57' Κίρχοφ), Χέγκερ (80' Μάιερ), ΚΠ Μπόατενγκ, Τσουπό-Μοτίνγκ, Χούντελααρ (33' Πλάτε).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ (82' Αρμπελόα), Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Λούκας Σίλβα, Κρόος, Ίσκο (85' Ιγιαραμέντι), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (78' Χαβιέρ Ερνάντες).

 

Βασιλεία - Πόρτο 1-1

Μία άτυχη στιγμή για τον Γουάλτερ Σαμουέλ έδωσε την ευκαιρία στην Πόρτο να φύγει με την ισοπαλία από την Βασιλεία, ο Ντανίλο ευστόχησε στο πέναλτι και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ στην Ελβετία.

Οι "δράκοι" ήταν το φαβορί και πλέον απέκτησαν το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο "Ντραγκάο". Ο Πάουλο Σόουζα έστησε καλά την ομάδα του, όμως τώρα πάει στην πατρίδα του για την υπέρβαση.

Σκόρερς: 11' Ντέρλις Γκονσάλες / 79' πέν. Ντανίλο

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Βάλτσικ, Τόλαντ Τζάκα, Σούχι, Σαμουέλ, Σαφάρι, Ελνενί, Φάμπιαν Φράι, Τσούφι, Ντέρλις Γκονσάλες (25' Καλά), Γκάσι (83' Χαμουντί), Στρέλερ (63' Εμπολό).

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μάικον, Μαρκάνο, Αλέξ Σάντρο, Καζεμίρο, Έκτορ Ερέρα, Όλιβερ Τόρες (68' Ρούμπεν Νέβες), Τέγιο (81' Κιντέρο), Μπραχιμί (61' Ρκάρντο Κουαρέσμα), Τζάκσον Μαρτίνες.

 

 

 

 

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports