Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια σήμερα, 18 Φεβρουαρίου

Tα ζώδια σήμερα, 18 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Στο ζώδιό σας και στην τελευταία μάλιστα μοίρα γίνεται σήμερα το βράδυ η Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα όπου θα ολοκληρώσετε στόχους και την εκπλήρωση επιθυμιών σας. Θα ολοκληρώσετε πιθανόν και κάποιες δράσεις και πρωτοβουλίες που πήρατε. Ο τρόπος επίσης που προσδιορίζετε τον εαυτό σας είναι έτοιμος μ' αλλάξει.

Ιχθύες

Σίγουρα είναι μέρες τελειωμάτων, κάτι που το λέει και η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα το βράδυ στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, η οποία ανοίγει έναν μήνα που θα φέρει την ολοκλήρωση κύκλων και θεμάτων στη ζωή σας, σε ψυχολογικό και πρακτικό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό ήδη να βιώνετε αυτήν την αποκάθαρση από πάνω σας σε διάφορα επίπεδα.

Κριός

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, ανοίγει έναν μήνα στον οποίο θα ολοκληρώσετε σχέδιά σας. Ταυτόχρονα, θα είναι ένας σεληνιακός μήνας στον οποίο θα κλείσετε κύκλους σε φιλίες και στην συμμετοχή σας σε ομάδες, κόμματα, συλλόγους. Γενικά το ζώδιό σας βρίσκεται τώρα σε φάση διαφόρων τελειωμάτων.

Ταύρος

Σήμερα το βράδυ γίνεται η Νέα Σελήνη στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου και θα επηρεάσει κυρίως τα επαγγελματικά σας. Έτσι, ανοίγει ένας μήνας στον οποίο θα ολοκληρωθούν επαγγελματικοί κύκλοι και σχέσεις με άτομα εξουσίας. Επίσης, ο τρόπος που παρουσιάζεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά φαίνεται κι αυτός να είναι έτοιμος ν' αλλάξει μορφή.

Δίδυμοι

Περίοδος τελειωμάτων, με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα το βράδυ στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, ν' ανοίγει έναν μήνα στο οποίο θα κλείσετε κύκλους σε θέματα σπουδών και νομικών. Επίσης μπορεί να ολοκληρώνονται επαφές με άτομα απ' το εξωτερικό ή ένας κύκλος ταξιδιών. Και η φιλοσοφία ζωής σας είναι έτοιμη ν' αλλάξει.

Καρκίνος

Ξεκινά ένας μήνας τελειωμάτων με τη Νέα Σελήνη σήμερα που γίνεται στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου. Στο διάστημα αυτό, θα ολοκληρώσετε ζητήματα κυρίως οικονομικά, πχ εφορίας, δανείων, επενδύσεων, συντάξεων, κληρονομικών, διατροφής συζύγου, χορηγιών κλπ. Γίνεται και μια κάθαρση μέσα σας και κλείνετε ορισμένα ψυχολογικά κεφάλαια στη ζωή σας.


Λέων

Στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου γίνεται η Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα με τελειώματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα κλείσουν κύκλοι στον τομέα αυτό, ενώ και ο τρόπος που σχετίζεστε με τους άλλους και η κοινωνικότητά σας είναι έτοιμα ν' αλλάξουν και να έρθουν νέες ισορροπίες.

Παρθένος

Λόγω της Νέας Σελήνης που γίνεται σήμερα το βράδυ στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, ξεκινά ένας μήνας στον οποίο θα ολοκληρωθούν κύκλοι εργασιακοί. Ο τρόπος που εργάζεστε είναι έτοιμος ν' αλλάξει επίπεδο. Επίσης κύκλοι θα κλείσουν και σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness, πιθανόν να ολοκληρώσετε κάποιο πρόγραμμα ή δίαιτα, κλπ.

Ζυγός

Νέα Σελήνη στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου σήμερα το βράδυ, η οποία ανοίγει έναν μήνα όπου θα ολοκληρωθούν κύκλοι στα ερωτικά αλλά και σε δημιουργικά project. Επίσης θα είναι περίοδος ολοκλήρωσης θεμάτων που αφορούν τα παιδιά. Ο τρόπος που διασκεδάζετε και που φλερτάρετε είναι έτοιμος ν' αλλάξει επίπεδο.

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι να κλείσετε κύκλους με το παρελθόν, με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα το βράδυ στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου ν' ανοίγει έναν μήνα ακριβώς με τελειώματα, σε ψυχολογικό και πρακτικό επίπεδο. Επίσης την περίοδο αυτή θα ολοκληρώσετε ζητήματα και κύκλους που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και ακίνητα.

Τοξότης

Καθώς η Νέα Σελήνη σήμερα γίνεται στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, ξεκινά ένας μήνας στον οποίο θα ολοκληρώσετε κύκλους μαθημάτων και σεμιναρίων. Επίσης οι διαδικασίες ολοκλήρωσης επαφών και συμφωνιών φαίνεται να προχωρούν. Πιθανόν να κλείσουν κύκλοι και σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές και γείτονες. Ο τρόπος επικοινωνίας σας θ' αλλάξει.

Αιγόκερως

Τον οικονομικό σας τομέα επηρεάζει η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα το βράδυ στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, με την οποία ανοίγει ένας μήνας όπου θα ολοκληρώσετε θέματα οικονομικά, αγορές, πωλήσεις, πληρωμές, έσοδα και την απόκτηση ορισμένων πραγμάτων. Το που βασίζετε την ασφάλειά σας είναι κι αυτό έτοιμο ν' αλλάξει επίπεδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being