Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Aυτό το Σάββατο θα εμφανιστούν live στην Πάτρα οι The Bullets

Aυτό το Σάββατο θα εμφανιστούν live στην...

Στο μπαρ Ghetto, στην οδό Ευμήλου

Η Θεσσαλονικιώτικη μπάντα The Bullets που πρωτοσχηματίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 στην ανατολική πλευρά της συμπρωτεύουσας, σε μία περίοδο που το είδος του rockabilly ήταν δημοφιλές, κάτι που κράτησε έως και όλη την δεκαετία του ’90, καταφθάνει στην Πάτρα.

Οι The Bullets λοιπόν που το μουσικό τους στυλ είναι το ροκ εντ ρολ, έρχονται στην Πάτρα αυτό το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 μετά τις 21.30 το βράδυ για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στο μπαρ Ghetto, το οποίο βρίσκεται πίσω από το κτίριο της ΔΕΗ, πάνω από την Ακτή Δυμαίων, στην οδό Ευμήλου 8.

Τίτλος του live είναι «Valentines getting crazy n’ wild». Η είσοδος θα κοστίζει 8 ευρώ με μπύρα. Η μπάντα όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει αμέτρητα live και έχει πολλούς πιστούς φαν.

Οι επιρροές των The Bullets  προέρχονται από το λεγόμενο trash/desperate rockabilly της δεκαετίας του ’50 αλλά και τους πρωτοποριακούς και πρωτόλειους surf sounds – ήχους των ‘60s. Άλλες επιρροές τους είναι το garage και βρετανικό teddy boy rock. Όσο για την φιλοσοφία τους είναι να διασκεδάζουν οι ίδιοι και το κοινό, η αγάπη για τη ζωή αλλά και η βαθιά πίστη στην αισιοδοξία και την χαρούμενη πλευρά της ζωής.

Μετά το live των The Bullets που στις 28/2/2015 θα παίξουν στην Θεσσαλονίκη, στο μπαρ Ghetto θα υπάρχει και after party.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View