Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οικονομόπουλος: "Eίμαστε πρώτοι και με καλή διαφορά"

Οικονομόπουλος: "Eίμαστε πρώτοι και...

Τόνισε ο φόργουορντ του Έσπερου ΑΟΠΑ

"Στόχος μας είναι η νίκη. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για τη νίκη, αυτό δεν αλλάζει και αυτή είναι η φιλοσοφία που μας διέπει ως ομάδα". Αυτά τόνισε ο φόργουορντ του Έσπερου ΑΟΠΑ, Ανδρέας Οικονομόπουλος, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Για τον Μανδραϊκό τι ξέρεις;

«Σίγουρα δεν είναι η ομάδα με την οποία παίξαμε και νικήσαμε σχετικά εύκολα στην έδρα μας. Έχει βρει ρυθμό και ειδικά στην Μάνδρα είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Άλλωστε το ότι στην έδρα του έχει μόνο νίκες σημαίνει πάρα πολλά. Εμείς λοιπόν πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρουμε τη νίκη».

Από την πορεία της ομάδας στον α’ γύρο είσαι ικανοποιημένος;

«Είμαστε στην πρώτη θέση και έχουμε μια καλή διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν. Αυτά τα δύο στοιχεία τα κρατάμε και συνεχίζουμε».

Πώς σου φαίνεται η Γ’ Εθνική;

«Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κανείς δεν μπορεί να αισθανθεί σιγουριά σε κανένα γήπεδο όποιος και εάν είναι ο αντίπαλος του. Υπάρχουν ομάδες πολύ ικανές που μπορούν να νικήσουν οπουδήποτε οποιονδήποτε».

Ποιες ομάδες ξεχωρίζεις;

«Αν δούμε την βαθμολογία οι πρώτες 6 έχουν μικρή διαφορά. Σε αγωνιστικό επίπεδο η Ένωση Ιλίου είναι δυνατή, το ίδιο και η Ζάκυνθος. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί ο Προμηθέας Χαλανδρίου».

Ο στόχος της ομάδας και ο δικός σου;

«Για τον στόχο της ομάδας ισχύει αυτό που είπα και στην αρχή. Η νίκη σε κάθε παιχνίδι και ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος. Σε ότι με αφορά προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο και όπως μου ζητηθεί και εγώ να βοηθηθώ κερδίζοντας εμπειρίες που θα μου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports