Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Δήμητρα Μπάστα - Γεωργακοπούλου: Συνεχείς και διαρκείς οι επαφές με τους πολίτες και τους εκπροσώπους φορέων

Δήμητρα Μπάστα - Γεωργακοπούλου: Συνεχεί...

Αδιάκοπες οι προεκλογικές επαφές για την υποψήφια βουλευτή με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. στην Αχαϊα

Σε συνεχή και διαρκή επαφή με πολίτες και εκπροσώπους φορέων βρίσκεται  η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Δήμητρα Γεωργακοπούλου- Μπάστα, απευθύνοντας κάλεσμα συμπόρευσης για ένα νέο ξεκίνημα.

Την Κυριακή, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας συμμετείχε στις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του Πανηπειρωτικού, του Εργατικού Κέντρου , του Συλλόγου της συνοικίας Νεάπολης, των Λεχουριτών, των Κλειτορολευκασίων, του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και της Πολυφωνικής, ενώ είχε και συνεχείς επαφές με πολίτες στις συνοικίες της πόλης, κατά τις οποίες αναπτύσσεται δημιουργικός διάλογος τόσο για τις θέσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, όσο και για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου που θα κρίνει το αύριο της χώρας και του τόπου μας.

Εξ άλλου, η Δήμητρα  Γεωργακοπούλου- Μπάστα συνεχίζει τις επισκέψεις της, σε υπηρεσίες και δημόσιους οργανισμούς της Πάτρας, επισημαίνοντας πως στόχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι να ενισχυθούν οι αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός προτάσσοντας μια άλλη διακυβέρνηση που υπηρετεί τον πολίτη και το δημόσιο συμφέρον. «Απαιτούνται βαθιές τομές. Το Κίνημά μας κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για τη διασφάλιση της διαφάνειας στις συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο. Άλλωστε, ο Γιώργος Παπανδρέου απέδειξε ότι έχει προτεραιότητα μια άλλη διακυβέρνηση. Μέσα στην λαίλαπα της κρίσης προσπάθησε να φτιάξει ένα πλαίσιο ώστε να προφυλάξει όσο ήταν δυνατόν τους αδύναμους (νόμος Κατσέλη), φορολόγησε τις offshore για πρώτη φορά στα χρονικά, δημιούργησε τον θεσμό του οικονομικού εισαγγελέα για να χτυπήσει την φοροδιαφυγή των πλουσίων, έκανε τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ», τόνισε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας.

Στις προτάσεις του Κινήματος για τους θεσμούς, είναι οι συναλλαγές των πολιτών με το δημόσιο να γίνονται ηλεκτρονικά και με διαφάνεια, η ενίσχυση και εξάπλωση της Διαύγειας και των ηλεκτρονικών προμηθειών, η απόλυτη κατοχύρωση της αξιοκρατίας στο δημόσιο με κανόνες που κατοχυρώνουν ότι θα επιλέγονται οι άξιοι και όχι οι αρεστοί σε όλες τις θέσεις ευθύνης, όπως επίσης και η αναζωογόνηση της Δημοκρατίας μέσα από τη συμμετοχή του πολίτη. Με πραγματική ηλεκτρονική διαβούλευση πριν τη λήψη αποφάσεων και χρήση δημοψηφισμάτων που θα κάνουν κάθε πολίτη να αισθάνεται και να είναι καθημερινά και πραγματικά συμμέτοχος στην πορεία του τόπου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015