Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάνδημο «αντίο» στον Αλέκο Οικονόμου

Πάνδημο «αντίο» στον Αλέκο Οικονόμου

Σφράγισε μαζί με τον αδελφό του Στέφανο τη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας

Το τελευταίο αντίο στον Αλέκο Οικονόμου είπε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέα πλήθος κόσμου. Συνεργάτες δεκαετιών από τα κέντρα διασκέδασης που είχαν δημιουργήσει με τον αδελφό του Στέφανο, πελάτες, φίλοι, συνάδελφοί του από τον χώρο και καλλιτέχνες τον αποχαιρέτησαν, μεταξύ άλλων.

Ο Αλέκος Οικονόμου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο και ενώ είχε σφραγίσει τη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας. Συντετριμμένοι η γυναίκα του,  οι τρεις κόρες τους, και τα αδέλφια του Στέφανος και Όλγας. Επικήδειο εκφώνησε η ανιψιά του.

Ιδρυτές μαζί με τον Στέφανο Οικονόμου του ιστορικού κέντρου "Χάραμα" έγραψαν τη δική τους ιστορία στον χώρο της διασκέδασης. Έχουν αναδείξει τα "Παιδιά από την Πάτρα" και τους "Ζιγκ Ζαγκ" και δημιουργήσει μια σειρά από κέντρα διασκέδασης. «Ουτόπια», Τεϊοποτείον «Τραμ», «Volcano»,  «Paranoia», «Μαρκίζα», «Υψικάμινος» «Ακτή Δυμαίων».

H οικογένεια του Αλέκου Οικονόμου ευχαριστεί όλους τους φίλους που βρέθηκαν δίπλα της αυτές τις ημέρες καθώς και  τον δημοσιογραφικό κόσμο και όλα τα Μ.Μ.Ε. για την στήριξή τους.

Οι φωτογραφίες είναι από το skaipatras.gr

Οι φωτογραφίες είναι από το skaipatras.gr

Οι φωτογραφίες είναι από το skaipatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις