Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα - Εντυπωσίασε το Χριστουγεννιάτικο δρώμενο «Ο Κρυμμένος Θησαυρός» της Χριστιανικής Στέγης -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα - Εντυπωσίασε το Χριστουγεννιάτικο...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το βράδυ

Την περασμένη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 το βράδυ, στην Χριστιανική Στέγη Πατρών, στην αίθουσα της στην οδό Παντανάσσης, έλαβε χώρα μια γιορτή, μνήμη των ημερών που έρχονται.

Τα Χριστούγεννα και η γέννηση του Θεανθρώπου ήταν το θέμα του συγκλονιστικού θεατρικού έργου της εκπαιδευτικού συμπολίτισσας Άσπας Παπαδοπούλου το οποίο παρουσιάστηκε με επιτυχία ανέβηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών.

Επρόκειτο για ένα έργο σύγχρονο με πρωταγωνιστές χαρακτήρες που καθημερινά βλέπουμε γύρω μας και ίσως κάποιοι από αυτούς να είμαστε και εμείς οι ίδιοι. «Ο Κρυμμένος Θησαυρός», ο τίτλος του!

Ο κεντρικός ήρωας, ένας άνθρωπος της καθημερινότητας μας. Απορροφημένος από την υλιστική του πραγματικότητα και τους απάνθρωπους ρυθμούς της ζωής του, χάνει την ουσία και την ψάχνει μέσα από ένα όνειρο, στο οποίο η μάνα του και τα λόγια της, του δείχνουν τον δρόμο της επιστροφής. Μιας επιστροφής στην αξία και την μόνη ουσία όλων μας.

Μηνύματα και νοήματα απαραίτητα για τη ζωή μας, για μια ζωή που όλοι κάπου κινδυνεύουμε να χάσουμε.

Τα μηνύματα αυτά που απασχολούν όλους μας, έφεραν πολλούς από τους συμπολίτες μας το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα αυτή όπου με την ευλογία του σεβαστού ιερέως πατρός Βασιλείου Μπλάνα, πνευματικού Υπευθύνου της Χριστιανικής Στέγης Πατρών και την παρουσία πολλών ιερουργών με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών αρχιμανδρίτη π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, και πολιτικών, δικαστικών, πανεπιστημιακών, στρατιωτικών προσώπων να κοινωνήσουμε μηνύματα αγάπης, συναδέλφωσης και να κατανοήσουμε το νόημα αυτών των ημερών, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Χριστιανικής Στέγης.

*Όλοι οι πρωταγωνιστές, οι θαυμάσιοι μουσικοί, οι μοναδικοί τραγουδιστές και οι σκηνογράφοι ήταν μέλη των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων και των λοιπών Νεανικών Ομάδων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών.

Μια γιορτή λοιπόν που γέμισε ελπίδα και φως τους θεατές, η προσέλευση των οποίων ήταν αθρόα και συγκινητική.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View