Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φραγκοπαναγιώτης: "Να στελεχώσουμε τις επαγγελματικές ομάδες"

Φραγκοπαναγιώτης: "Να στελεχώσουμε ...

Η συνέντευξη τύπου του Απόλλωνα

Συνέντευξη τύπου με θέμα την οργάνωση και τη λειτουργία των Ακαδημιών και του αναπτυξιακού του Απόλλωνα Πάτρας παραχωρήθηκε από τους διοικούντες του Συλλόγου. Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν οι καθιερωμένες αθλητικές και κοινωνικές δράσεις ενόψει των Χριστουγέννων.

Παρουσία του προέδρου του Α.Σ. Απόλλων, Φίλιππου Καμίση, ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας, Γιώργος Μιχαλόπουλος, μίλησε εισαγωγικά για την βαρύτητα που δίνει ο Σύλλογος στα τμήματα υποδομής μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου. Με την ευκαιρία παρουσίασε τους δύο καταξιωμένους προποντές, τον Γιώργο Χριστόπουλο και τον Κώστα Ρουμελιώτη, που έχουν αναλάβει την τεχνική διεύθυνση σε βόλεϊ και μπάσκετ αντίστοιχα.

Ο Γ. Μιχαλόπουλος τόνισε ότι κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η ενεργή συμμετοχή των δύο τεχνικών διευθυντών μέσα στο γήπεδο, είτε παρακολουθώντας και εποπτεύοντας καθημερινά όλα τα τμήματα είτε καθοδηγώντας ως πρώτοι προπονητές ορισμένα από αυτά.

Στη συνέχεια η γεν. Γραμματέας του Α.Σ. Απόλλων, Ευαγγελία Νιάρου, μίλησε για το σύνθημα που διέπει τη λειτουργία του Συλλόγου («Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να μένουν θεατές στους αγώνες, αλλά να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του Απόλλωνα») και επεσήμανε ότι αυτό αποτυπώνεται τόσο από την πολυσυμμετοχική σύνθεση της ΚΑΕ όσο και από τις δράσεις που υλοποιούνται με τη στήριξη των φιλάθλων μας.

Πρόσθεσε ότι βασικό μέλημα είναι οι μικροί αθλητές να συμμετέχουν εκτός από τις αθλητικές και στις κοινωνικές δράσεις. «Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο» ανέφερε και τόνισε ότι το σύνθημα «Ο Απόλλων είναι όλων» εκφράζει έμπρακτα τη σχέση της πόλης με τους φιλάθλους.

Ο διευθύνων σύμβουλος ΚΑΕ Απόλλων Carna Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης: "Η σημερινή παρουσίαση γίνεται για να βγάλουμε προς τα έξω μια σειρά ενεργειών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, καθώς ένα από τα κύρια μελήματα των διοικήσεων του Απόλλωνα την τελευταία πενταετία ήταν το αναπτυξιακό σε μπάσκετ και βόλεϊ, και οι Ακαδημίες.

Ξεκινήσαμε προσπαθώντας να οργανώσουμε τις Ακαδημίες μας όσο το δυνατό καλύτερα, αξιοποιώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις και το τεχνικό προσωπικό να φτάσουμε σε ένα επίπεδο, ώστε μέσα από μια διαδικασία να καταφέρουμε να στελεχώνουμε τις «μεγάλες» ομάδες.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο όραμά μας. Να στελεχώνουμε τις επαγγελματικές ομάδες, και αναφέρομαι κυρίως στο μπάσκετ, με παιδιά που θα έχουν γαλουχηθεί με την ιδέα του Απόλλωνα.  Αυτή η λογική έχει φέρει τον Κώστα Ρουμελιώτη μαζί μας. Αυτό είναι το όραμα βασιζόμενοι στο οποίο καταφέραμε να τον φέρουμε στην Πάτρα για να δουλέψει επαγγελματικά και σε ένα άλλο επίπεδο στον Απόλλωνα.

Σε καθημερινή βάση προσπαθούμε να καταρτίσουμε το τεχνικό προσωπικό μέσα από μια διαρκή διαδικασία εκμάθησης με σεμινάρια και μέσα στο γήπεδο από τον κόουτς Ρουμελιώτη, για να υλοποιήσουμε το όραμά μας. Δεν είναι εύκολο. Θέλει συνεχή προσπάθεια, δουλειά, στήριξη από τη διοίκηση, τους αθλητές και τους προπονητές".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports