Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με τεσσάρα η Ρεάλ στον τελικό του διηπειρωτικού

Με τεσσάρα η Ρεάλ στον τελικό του διηπειρωτικού

Φουριόζα η «βασίλισσα» σκόρπισε την Κρουζ Αζούλ με 4-0.

Η διαολισμένη «βασίλισσα» συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, δίνοντας ένα ακόμα σόου στον ημιτελικό απέναντι στην Κρουζ Αζούλ (4-0).

Χωρίς να χρειαστεί καν να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η ομάδα του Αντσελότι ξεδίπλωσε την ανωτερότητά της στο Μαρόκο. Παρόλο λοιπόν που οι Μεξικανοί δεν ήταν τόσο κακοί όσο δείχνει το τελικό σκορ, καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Αρκούσε ένα γκολ του Ράμος (στο 15’ με κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ του Κρόος), ένα δεύτερο του Μπενζεμά (με ωραίο τσίμπημα στο 36’ έπειτα από σόλο του Καρβαχάλ) και μια… απόδειξη ότι ο Κασίγιας είναι εδώ, όταν απέκρουσε πέναλτι του Ταράδο.

Έτσι, το μόνο που απέμενε να φανεί ήταν που θα σταματήσει το σκορ. Ε, σταμάτησε τελικά στα τέσσερα, αφότου ο Μπέιλ εξαργύρωσε ασίστ του Ρονάλντο (50’) και ο Ίσκο έβαλε τ’ όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με το καλύτερο γκολ της βραδιάς (διαδοχικές ντρίμπλες και σουτ στη γωνία).

Χωρίς άγχος λοιπόν και επιβεβαιώνοντας ποιος είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, η Ρεάλ περιμένει να τον διεκδικήσει το Σάββατο στο Μαρόκο, με αντίπαλο το νικητή του Σαν Λορέντζο-Όκλαντ Σίτι.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports