Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Πού θα βρέξει σήμερα

Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Πού θα βρέξει σήμερα

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και κυρίως στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο, αλλά και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα, περιμένουμε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014. Μέχρι το βράδυ ο καιρός στα ηπειρωτικά θα παρουσιάσει βελτίωση και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς στη Βορειοδυτική Μακεδονία, από 5 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 18 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, 7 με 8 μποφόρ, και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα πνέουν μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι, αλλά μέχρι το βράδυ και εκεί θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς και θα εξασηθενήσουν.

Βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, οι οποίες ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρές, και βελτίωση του καιρού έως το βράδυ, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, αλλά παροδικά θα ενισχυθούν σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις, 8 με 9 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

 

Πηγή:meteo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός