Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ολυμπιακός: Η ομάδα έφυγε για Μαδρίτη και κυνηγά την πρόκριση

Ολυμπιακός: Η ομάδα έφυγε για Μαδρίτη κα...

Στο «Βιθέντε Καλντερόν» την Τετάρτη

Πέταξε για Μαδρίτη ο Ολυμπιακός για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν» την Τετάρτη, που θα κρίνει κατά πολλοίς το ευρωπαϊκό του μέλλον.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν έχοντας στις... αποσκευές τους έξι βαθμούς και σε περίπτωση που τους κάνουν, έστω, 7 με πιθανή νίκη κόντρα στη Μάλμε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 9/12, τους δίνει την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ερωτήθηκε λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του για το ματς της Τετάρτης αν θα επηρεαστεί αυτός, αλλά και οι συμπαίκτες από το γεγονός ότι δεν υπήρξε επίσημος αγώνας από τις αρχές του μήνα και απάντησε: «Δεν θα το έλεγα, διότι πολλά παιδιά είχαν παιχνίδια στα πόδια τους με τις εθνικές τους ομάδες και δεν υπήρχε χρόνος για να ξεκουραστούν».

Για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός, ανέφερε: «Θα είναι παρόμοιος ο τρόπος που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με αυτόν κόντρα στη Γιουβέντους. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα, διότι είναι δυνατή ομάδα. Ο προπονητής θα έχει κάτι στο μυαλό του και θα μιλήσουμε μαζί του για να δούμε τι θέλει από εμάς».

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Ντινγκά, Σαλίνο και Σιόβας. Εκτός τέθηκε ο τραυματίας Ντουρμάζ αλλά και ο Γιαννούλης.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου:

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (10-3) 
2. Ολυμπιακός 6 (6-7) 
3. Γιουβέντους 6 (5-4) 
4. Μάλμε 3 (2-9)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports