Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λυκούδης: "Με αγχώνει ο εφησυχασμός"

Λυκούδης: "Με αγχώνει ο εφησυχασμός"

Οι δηλώσεις του κόουτς της Παναχαϊκής

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση (3-0) με τη ΓΕ Μεσολογγίου για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών, τόνισε:

"Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα του Μεσολογγίου είναι μια ομάδα καλή και  αυτό το μαρτυράνε τα αποτελέσματα  που έχει φέρει μέχρι στιγμής.

Ξέραμε ότι για πρώτη φορά  θα έπαιζαν μπροστά στον κόσμο τους και αυτό έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Πραγματικά το γήπεδο φαινόταν και θύμιζε γιορτή. Εμείς, είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και κερδίσαμε δίκαια.

Ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποια παιχνίδια που πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και να μπούμε να τα κερδίσουμε. Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη, σε αυτό που κάνει και επειδή οι αθλητές μας είναι με μεγάλη εμπειρία, δεν πρέπει να έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο και να δίνουμε την ανάλογη μάχη για να κερδίσουμε"

και πρόσθεσε: "Δε με αγχώνει να είμαστε το φαβορί, με αγχώνει ο εφησυχασμός που μπορεί να δείξουμε γιατί στο πρωτάθλημα της Α2 υπάρχουν ομάδες που είναι καλές αλλά και ομάδες που είναι υποδεέστερες και πολλές φορές αυτές είναι που μπορούν να δώσουν λάθος εικόνες και να την… πατήσεις".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports