Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός πρώην διευθυντής του Μega Χρήστος Παναγιωτόπουλος παρουσίασε τα τραγούδια του - Απουσίαζαν αυτή τη φορά οι πολιτικοί

Ο Πατρινός πρώην διευθυντής του Μega  Χρ...

Το πρώτο δισκογραφικό εγχείρημα σε μουσική Δ. Παπαδημητρίου

Τη πρώτη  δισκογραφική τους συνύπαρξη με τίτλο «Λωτοφάγοι» παρουσίασαν ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο στιχουργός Χρήστος Παναγιωτόπουλος σε μια  ζεστή καλλιτεχνική βραδιά, πλημμυρισμένη με τις αισθαντικές φωνές αγαπημένων ερμηνευτών.

«Ο Ρομπέν των θαλασσών», «Ο χορός των κολασμένων» και  «Το τρίτο κουδούνι» ερμηνεύτηκαν από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Φωτεινή Δάρα και το Γιώργο Μαργαρίτη, ο οποίος τόνισε ότι χαίρεται ιδιαίτερα τη βραδιά καθώς δε συνηθίζει να συμμετέχει σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Ο πρώην γενικός διευθυντής ενημέρωσης του Mega, απαλλαγμένος πλέον από την απαιτητική καθημερινότητα που βίωνε για 20 χρόνια εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία με τον ιδιοφυή δημιουργό Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενώ ο συνθέτης τόνισε ότι αναζητούσε εδώ και καιρό στίχους σαν αυτούς που έγραψε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.



Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Public  της πλ. Συντάγματος έλαμψαν... διά της απουσίας τους πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, τα οποία είχαν τιμήσει τον κ. Παναγιωτόπουλο, όσο κρατούσε ακόμα τα σκήπτρα της ενημέρωσης, στην παρουσίαση της ποιητικής του συλλογής πέρυσι στο μουσείο της Ακρόπολης. Θυμίζουμε ότι πέρυσι είχε προσέλθει το μισό υπουργικό συμβούλιο, ο ίδιος ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν προσκάλεσε πρόσωπα της πολιτικής ζωής επιθυμώντας η βραδιά να έχει αμιγώς καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Στην εκδήλωση δεν προσήλθαν επίσης η Όλγα Τρέμη και ο νέος διευθυντής ενημέρωσης  του Mega  Νίκος Στραβελάκης.



Ωστόσο η αίθουσα ήταν κατάμεστη από καλλιτέχνες, ανθρώπους της τηλεόρασης και της δημοσιογραφίας όπως η Μαρία Χούκλη, η Λίζα Δουκακάρου, η Μαρία Σαράφογλου, ο Πάνος Σόμπολος, ο Γιώργος Πρετεντέρης, ο Παύλος Τσίμας, ο Μανώλης Καψής, η Πέμυ Ζούνη, ο Μανώλης Αναγνωστάκης, η Εύα Αντωνοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Γωγώ Μπρέμπου, η Εύη Φραγκάκη, ο  Μάνος Ελευθερίου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο ζωγράφος Γιάννης Ψυχοπαίδης (ο οποίος υπογράφει και το εξώφυλλο του δίσκου) οι οποίοι συνεχάρησαν τους συντελεστές του δίσκου.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη διηγήθηκε πώς ξεκίνησε η συνεργασία  για την οποία έχει... την ευθύνη όταν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος της έδωσε να διαβάσει τα ποιήματά του. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.

Στο CD που περιλαμβάνει 13 τραγούδια τα οποία αποτυπώνουν τις υπαρξιακές ανησυχίες του σύγχρονου Έλληνα συμμετέχουν: Πάνος Κατσιμίχας, Γιώργος Μαργαρίτης, Ελένη Βιτάλη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φωτεινή Δάρρα, Σταμάτης Κραουνάκης, Ελευθερία Αρβανιτάκη.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight