Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτογραφήθηκε για το πτυχίο της θηλάζοντας το νεογέννητο μωρό της! Δείτε τη φωτογραφία που συγκέντρωσε πάνω από 180.000 likes στο facebook

Φωτογραφήθηκε για το πτυχίο της θηλάζοντ...

Το μήνυμα της Jacci Sharkey προς όλες τις μητέρες του κόσμου

Ένα αισιόδοξο μήνυμα προς όλες τις μητέρες του κόσμου θέλησε να δώσει η Jacci Sharkey από την Αυστραλία, η οποία φωτογραφήθηκε με το πτυχίο της και ενώ θήλαζε τον νεογέννητο γιο της.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα της αποφοίτησής της από το Πανεπιστήμιο Sunshine Coast, αναρτήθηκε στη σελίδα του Πανεπιστημίου στο Facebook και συγκέντρωσε πάνω 180.000 likes, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. 

Σκοπός της Sharkey ήταν να ενθαρρύνει όλες τις μητέρες να μην «εγκλωβίζονται» στο σπίτι επειδή έχουν παιδιά, αλλά να συνεχίζουν να αγωνίζονται για να εκπληρώσουν τα όνειρα τους.

Η ίδια μάλιστα όπως ανέφερε στο ABC, κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Πανεπιστήμιο – αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού - απέκτησε δύο παιδιά, χωρίς αυτό να λειτουργήσει ως ανασταλτικός παράγοντας στην ολοκλήρωση των σπουδών της, παρά την αντίθετη προτροπή που είχε από το οικογενειακό της περιβάλλον.  

«Το γεγονός ότι μια γυναίκα αποκτά παιδιά δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάτσει σπίτι και να ασχολείται μόνο με τα οικιακά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι παραμελείς τα παιδιά για την καριέρα σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο» λέει η ίδια. 

Δείτε τη φωτογραφία που αναρτήθηκε και που «κέρδισε» τους χρήστες του facebook:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις