Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Τοπικές βροχές και θυελλώδεις άνεμοι στο Ιόνιο - Έως 21 βαθμοί στη Δυτική Ελλάδα

Τοπικές βροχές και θυελλώδεις άνεμοι στο...

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και πιθανόν τις απογευματινές ώρες και στα δυτικά ηπειρωτικά και ενίσχυση των νοτιοανατολικών ανέμων στο Ιόνιο περιμένουμε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014. Παράλληλα, τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία στα δυτικά θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 21 βαθμούς στην Κρήτη, 9 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς στρεφόμενοι βαθμιαία μετά το μεσημέρι σε νότιους-νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός