Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Απόλλωνας θέλει τη νίκη σήμερα (17.00) εκτός με τη Ν. Κηφισιά

Ο Απόλλωνας θέλει τη νίκη σήμερα (17.00)...

Για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Ο Απόλλων Carna θέλει να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη σήμερα στις 5 το απόγευμα κόντρα στη Ν. Κηφισιά, για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Νίκος Βετούλας και σε αυτό το παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σκορδίλη, ωστόσο έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του προκειμένου να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του σημερινού αγώνα.

«Αυτό που κάναμε όλη την εβδομάδα ήταν να προετοιμαστούμε κατάλληλα υπό τις οδηγίες του προπονητή μας για να αντιμετωπίσουμε το επιθετικό παιχνίδι μιας ομάδας που παίζει έξυπνο μπάσκετ και έχει έμπειρους Έλληνες αθλητές», δήλωσε ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, ο 25χρόνος Αμερικανός φόργουορντ των «Φρουρών της Αχαΐας» στο esake.gr και επισήμανε:

«Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, το οποίο περιμένω να είναι πολύ αθλητικό, να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ κ.ο.κ. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το εξακριβώσουμε εάν νιώθω έτοιμος γι’ αυτό τον αγώνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε το 100% των προσπαθειών μας.

Θα είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω την Κηφισιά (σ.σ. απουσίαζε από το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες την περίοδο της προετοιμασίας). Θέλω να δω τι μπορώ να κάνω απέναντι σε μια καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Με εντυπωσιάζει το να παίζουμε σειρά παιχνιδιών και να βλέπουμε τις δυνατότητές μας πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου, που θα παίξουμε με αντίπαλο την ΑΕΝΚ Δημουλάς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports