Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Διακρίσεις για τους μικρούς πυγμάχους

Διακρίσεις για τους μικρούς πυγμάχους

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων

Tρία χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός των μικρών Πατρινών πυγμάχων στο πρωτάθλημα παίδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα και συμμετείχαν από την Πάτρα, η Πυγμή, ο Τόφαλος και η Άμυνα, ενώ μεγάλη απούσα της  διοργάνωσης ήταν η Παναχαϊκή.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά, όπου δύο μετάλλια είχαμε για την Πυγμή με τους Βασίλη Τσιρικλό στα 54 κιλά και τον Μάριο Μουνδριζά στα 57 κιλά.

Επίσης για την ομάδα του Λάμπρου Μιχαλόπουλου αγωνίσθηκαν και οι Χρήστος Φάνης στα 70 κιλά και ο Παναγιώτης Καλύβας στα 80 κιλά.

"Tα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τα κατάφεραν τηρουμένων των αναλογιών. Ήταν μία καλή εμπειρία που θα τους δώσει τις βάσεις για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση τους και θα συνεχίσουμε".

Ο  Στέργιος Δουμπάς του Τόφαλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους παμπαίδες κερδίζοντας, ωστόσο τις εντυπώσεις για τη συνέχεια και αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του Μάκη Συνοδινό.

H Άμυνα συμμετείχε στο πρωτάθλημα με τον Αλέξη Σωτηρόπουλο, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, αφού ηττήθηκε στα σημεία, μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο προσπάθησε να το ανατρέψει μέχρι το τέλος.

Ο αθλητής προπονείται με τον Μάριο Καπερώνη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα δεν παρέλειψε να συγχαρεί το νεαρό αθλητή του.

Επόμενο πυγμαχικό ραντεβού για τους αθλητές της περιοχής μας θα είναι σε λίγες ημέρες στο Gala της Παναχαϊκής, ενώ στη συνέχεια θα δώσουν το παρών στο κύπελλο Απόστολος Νικολαϊδης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι αθλητές αγωνίσθηκαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αφού θα έπρεπε να συμπληρωθούν οι κατηγορίες και με βάση τους κανόνες θα έπρεπε να παίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports