Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Με Μωυσίδη η σημερινή τελευταία προπόνηση

Παναιγιάλειος: Με Μωυσίδη η σημερινή τελ...

Η 20άδα του Σεροπιάν για την Καλλιθέα

Με μεσημεριανή (χαλαρωτική) προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (ώρα έναρξης 4μ.μ.) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή τού Σεραφείμ Μωϋσίδη, ο οποίος δύο μήνες μετά το χειρουργείο (υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο στο φιλικό με τον Φωκικό στην Άμφισσα), ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο. Δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος κατά τη χθεσινή προπόνηση «κληρονόμησε» ένα διάστρεμμα στο πόδι και υπολογίζεται πως θα απουσιάσει για μια εβδομάδα περίπου από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αμέσως μετά την προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας Μουράτ Σεροπιάν ανακοίνωσε την αποστολή, που θα περιλαμβάνει 20 παίκτες. Πρόκειται για τους Σταυριανό, Ανδρούτσο, Σπίνουλα, Σανδραβέλη, Ρέλλα, Γκοτσούλια, Μπουτζίκο, Ιωάννου, Τζημογιάννη, Σταμογιάννο, Τσατσαρή, Νάστο, Ουρτάδο, Πόνσε, Μίλιεβιτς, Μπουρλάκη, Σκαρτσίλα, Σεχολάρι, Διαμαντόπουλο και Μπούνα.

Η ομάδα θα είναι αύριο στις 2μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο, αφού πρώτα τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές γευματίσουν σε παραλιακό κατάστημα της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports