Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σκορδίλης: "Σημασία μόνο το τι κάνει ο Απόλλωνας Πατρών"

Σκορδίλης: "Σημασία μόνο το τι κάνε...

Μίλησε για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του

Ο Γάιος Σκορδίλης ξεχώρισε στη νίκη του Απόλλωνα Πατρών επί του Πανελευσινιακού, αλλά ο ίδιος διατήρησε χαμηλούς τόνους.

Ο 26άχρονος σέντερ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοππόνησος», παραδέχθηκε πως δεν έχει καμία σημασία η ατομική απόδοσή του, παρά μόνο να κερδίζει η ομάδα:

«Δεν έχει σημασία η ατομική απόδοση, αλλά το τι κάνει η ομάδα. Όταν η ομάδα νικάει τότε το κέρδος είναι για όλους. Μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας μπορούν και οι παίκτες να ωφεληθούν».

Τι γεύση σου άφησε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα;

«Σίγουρα είναι ωραίο που νικήσαμε και ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος, να προσπαθήσουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην Πάτρα και εκτός έδρας να μαζέψουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Με τον Πανελευσινιακό χρειάστηκε να σκοράρετε 91 πόντους για να νικήσετε...
«Όπως είπε και ο κόουτς Βετούλας ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Να νικήσουμε, δηλαδή, σκοράροντας τόσο πολύ. Μας βγήκαν φάσεις, μπήκαν τα σουτ, άνοιξε το παιχνίδι κι έτσι ήρθε αυτό το μεγάλο σκορ. Θα προσπαθήσουμε στην άμυνα να βελτιωθούμε, αλλά σημασία έχουν οι νίκες και όχι πόσο ψηλά θα ανεβαίνει το σκορ. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κόροιβο νικήσαμε σκοράροντας πολύ πιο λίγο και δεχόμενοι πολύ λιγότερους πόντους(65-54), αλλά ήταν επίσης μια σημαντική νίκη».

Μια αποτίμηση των πρώτων δύο αγωνιστικών του πρωταθλήματος; Μπορεί να ξαναδούμε κάποιον από τους μεγάλους να χάνει όπως ο Ολυμπιακός από την Κηφισιά;
«Αφού συνέβη τόσο νωρίς, ναι, γιατί όχι. Αυτό θα ήταν καλό για το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν δύσκολα παιχνίδια και μακριά ταξίδια στην Ευρωλίγκα και δεν είναι εύκολο να πατάνε ένα κουμπί και να ανταποκρίνονται σε όλα το ίδιο καλά. Για τις άλλες ομάδες θα πω ότι με βάση τα αποτελέσματα στις δύο αγωνιστικές όλες είναι σχεδόν στην ίδια ευθεία. Ακόμα και ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε με το Ρέθυμνο στην Πυλαία και χρειάστηκε παράταση για να νικήσει. Στα Τρίκαλα με τον Κόροιβο ύστερα από δύο παρατάσεις αναδείχτηκε νικητής. Όλα τα παιχνίδια είναι κλειστά και το πρωτάθλημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον κι αυτό είναι καλό. Άλλωστε, κανείς δεν θέλει να βλέπει παιχνίδια με διαφορά 20-30 πόντων».

Ο Απόλλων τι στόχο έχει;
«Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Να παίζουμε όμορφο μπάσκετ και να ικανοποιούμε τον κόσμο μας. Όμως, ακόμα είναι πολύ νωρίς να αναφερθούμε σε συγκεκριμένη θέση στην τελική κατάταξη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports