Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μπεκίρης: Στηρίζουμε ολόψυχα την υποψηφιότητα Παπαναστασίου

Μπεκίρης: Στηρίζουμε ολόψυχα την υποψηφι...

Δήλωση του πρώην Υφυπουργού για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της Ν.Δ.

Σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας από τη Νέα Δημοκρατία για τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος του κ. Γιώργου Παπαναστασίου ο βουλευτής Αχαΐας και τ. Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επιλογή του κ. Γιώργου Παπαναστασίου ως υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος αποδεικνύει  ότι η ανανέωση σε πρόσωπα, σε φρέσκιες ιδέες, σε δυναμικές παρουσίες μπορεί και πρέπει να είναι η λύση και η διέξοδος στο τέλμα στο οποίο έχει εισέλθει ο πολιτικός βίος του τόπου. Ο παλαιοκομματισμός, τα φθαρμένα πρόσωπα, ο εγκλωβισμός σε επιλογές που έρχονται από το χθες και ταυτίζονται με  το παρελθόν σε ιδέες, νοοτροπίες και συμπεριφορές, δεν μπορεί να είναι ο δρόμος για το αύριο, γεγονός που αναδεικνύεται και από την υποψηφιότητα του κ. Παπαναστασίου.

Ο τόπος μας χρειάζεται σύγχρονες πολιτικές και νέους πολιτικούς που μπορούν να δουν κατάματα τα προβλήματα, να διατυπώσουν έναν αληθινό πολιτικό λόγο χωρίς υστεροβουλίες, μακριά από διαπλοκές και συμφέροντα, να δώσουν ρεαλιστική ελπίδα και προοπτική που έχουν τώρα όσο ποτέ στο παρελθόν ανάγκη οι συμπολίτες μας. Οι παραδοσιακές αξίες της εντιμότητας, του ήθους, της ακεραιότητας, μακριά από υπόγειες διαδρομές και στρεβλές πολιτικές είναι αναγκαίες. Αυτά τα χαρακτηριστικά εμπεριέχονται στην υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Παπαναστασίου την οποία και θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις