Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

O Νίκος Νικολόπουλος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την υποψηφιότητα Παπαναστασίου

O Νίκος Νικολόπουλος δηλώνει απόλυτα ικα...

"Ζούμε δυτικά. Η δυτική Ελλάδα έχει δυτική ελπίδα"

Ο Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιλογή του Γιώργου Παπαναστασίου, ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, αλλά και τη συμπαράταξή του στην προσπάθεια που ξεκινάει για μια νικηφόρα πορεία στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

«Η ώρα σήμανε.

Μόλις ξεκίνησε ο αγώνας για την Δυτική Ελλάδα, που μπορεί να έχει ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, αφού δεν μπορεί να παραμένει άλλο ουραγός, δεν μπορεί να βλέπει τις ευκαιρίες να περνούν και να χάνονται, δεν μπορεί να υπομένει άλλο την υπανάπτυξη και δεν μπορεί να είναι πιόνι και προτεκτοράτο κανενός..

Η Δυτική Ελλάδα μπορεί να σηκωθεί πολύ ψηλότερα και να κάνει τα παιδιά της να αισθανθούν σιγουριά για τον τόπο τους. Αρκεί οι πολίτες της να δώσουν ένα δυνατό πολιτικό χαστούκι σε όσους τους θεωρούν αδύναμους και ανίκανους, να ξεφύγουν από τα κομματικά δεσμά.

Σήμερα η πρόκληση είναι διαφορετική. Με δεδομένη την έλλειψη πόρων, με θολή κυβερνητική αναπτυξιακή πολιτική, έναν «Καλλικράτη», που κινδυνεύει να μετατραπεί σε «Καλιγούλα» καλούμαστε να διαχειριστούμε ζωτικά θέματα, της πιο φτωχής περιφέρειας της Ελλάδας.

Μπορούμε να το κάνουμε με επιτυχία, αρκεί να δουλέψουμε όλοι μαζί, έχοντας κοινό στόχο.

Καθένας μας ασφαλώς έχει πολιτικό, ιδεολογικό και κομματικό παρελθόν, και το έχει τιμήσει με τις πράξεις του.

Όμως τώρα υπάρχουν οι δύσκολες πραγματικές καταστάσεις, της εποχής του μνημονίου και της τρόικας..

Πρέπει γρήγορα να ξεφύγουμε από την μέγγενη  της ξένης «κατοχής».

Σε αυτό τον αγώνα συμμετέχω μπροστάρης, με ενθουσιασμό αγωνιστικότητα και μαχητικότητα, στηρίζοντας τον φίλο Γ. Παπαναστασίου, όπως έκανα άλλωστε πάντα από την πρώτη μου νεότητα.

Οι συμπατριώτες μου γνωρίζουν πολύ καλά από την πολυετή συμμετοχή μου, ότι ο βασικός σκοπός και στόχος ήταν η υπεράσπιση των συμφερόντων των αδυνάτων πολιτών και η ανάπτυξη της πόλης που γεννήθηκα, καθώς και όλης της Αχαΐας.

Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι υπήρξα η φωνή όλων των Αχαιών, χωρίς καμία διάκριση κομματική ή ιδεολογική.

Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η φωνή αυτή ηχούσε πάντα, με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος, είτε ήμουν στα κυβερνητικά είτε στα αντιπολιτευτικά έδρανα….

Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ποτέ η φωνή μου δεν περιορίστηκε σε μια απλή διαμαρτυρία.

Διεκδικούσα και διεκδικώ, επιδιώκοντας πάντα αποτέλεσμα» τονίζει ο κ. Νικολόπουλος

Και προσθέτει: «Ο Πρόεδρος της κυβέρνησης του μνημονίου έχει ήδη ξεγυμνωθεί. Απέδειξε, τόσο με τον ανασχηματισμό, όσο και με την διαδικασία επιλογής υποψηφίων για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, πως μοναδικό μέλημα του είναι η κομματική κοπτοραπτική και όχι η ανάδειξη των ικανών. Όχι οι ανάγκες και οι ελπίδες της τοπικής κοινωνίας, αλλά των πρετοριανών.

Ο Αχαιός Βουλευτής καταλήγοντας τονίζει: «Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας σε αυτή την τυχοδιωκτική λογική, είναι η εμπιστοσύνη σε έναν νέο και άξιο συνάδελφο, του οποίου τις ικανότητες και τα οράματα για τον κοινό μας τόπο, γνωρίζω πολύ καλά, που βάζει τέλος στους «συγγενείς και φίλους».

Τέλος, στην φεουδαρχική αντίληψη του Γ. Παπανδρέου για την Δυτική Ελλάδα, που την καταδίκασε στην θέση του ουραγού.

Από σήμερα, ξεκινάμε τον αγώνα για την ελπίδα στην Δυτική Ελλάδα, τον αγώνα για την Δυτική ή Ελλάδα με την … ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ.

Όλοι μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε τη υψηλότερη θέση και με υπερηφάνεια να πούμε: «Εμείς τα καταφέραμε».

Όλοι εμείς που ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ, φουντώνουμε την ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ στην ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις