Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 1 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 1 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Σημαντικός για εσάς ο Οκτώβριος, λόγω των εκλείψεων, με την πρώτη, στις 8/10 να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, στις οποίες αναμένονται ξαφνικές εξελίξεις, όχι απαραίτητα αρνητικές. Θα επηρεαστούν και τα οικονομικά σας, λόγω και του ανάδρομου Ερμή. Σήμερα το βράδυ προσέξτε τις εμμονές και το ψυχολογική βύθισμα.

Σκορπιός

Λόγω της έκλειψης στο ζώδιό σας, ο Οκτώβριος θα είναι σημαντικός μήνας, στον οποίο μπορεί να γίνει μια κάθαρση κι επανεκκίνηση της ζωής σας. Ο ανάδρομος Ερμής, κι αυτός στο ζώδιό σας, ήδη εμφανίζει αναβολές κι επιβράδυνση. Σήμερα χρειάζεται μια προσοχή στην επικοινωνία – αποφύγετε πικρά λόγια αλλά και αρνητικές σκέψεις.

Τοξότης

Κλείνουν κύκλοι στη ζωή σας μέσα στον Οκτώβριο, λόγω της ηλιακής έκλειψης και λόγω του ανάδρομου Ερμή που θα ζητήσει την ολοκλήρωση άλυτων θεμάτων. Ξεκινά ένας μήνας με ξεκαθαρίσματα λοιπόν. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης σήμερα ίσως φέρουν εμπόδια στα οικονομικά, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή σε άλλες συναλλαγές.

Αιγόκερως

Μήνας με ανατροπές και αλλαγές, όχι απαραίτητα αρνητικές, αναμένεται να είναι ο Οκτώβριος, και σίγουρα θα σας κρατήσει σε εγρήγορση, κυρίως λόγω των εκλείψεων, με την πρώτη, που κορυφώνεται στις 8/10 να σας επηρεάζει άμεσα. Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σήμερα σχηματίζει δύσκολες όψεις που φέρνουν εμπόδια. Προσέξτε και τις εμμονές.

Υδροχόος

Επικοινωνιακά προβλήματα αναμένεται να έχει ο Οκτώβριος, τόσο λόγω του ανάδρομου Ερμή -που ήδη αρχίζει κι επηρεάζει- όσο και λόγω των εκλείψεων, ενώ κυρίως τα επαγγελματικά σας αναμένεται να επηρεαστούν από καθυστερήσεις κι εμπόδια. Σήμερα είναι πιθανό να κλείνετε κάποιους κύκλους ή θέματα, όχι με ιδιαίτερα εύκολο τρόπο.

Iχθύες

Ο νέος μήνας που ξεκινά σήμερα ενδέχεται λόγω της πρώτης έκλειψης να φέρει έκτακτα οικονομικά θέματα, μπορεί ωστόσο ν' ανοίξετε και νέες πηγές εσόδων, με επινοητικότητα. Θα είναι όμως κι ένας μήνας με αναβολές, ειδικά μάλιστα σε δίκες ή σε ταξίδια και σε άλλα θέματα. Σήμερα προσέξτε τις διαφωνίες με φίλους και μέσα σε ομάδες.

Κριός

Ξεκινά ένας μήνας με εκλείψεις και εκπλήξεις! Κι αυτό γιατί η πρώτη έκλειψη, που θα κορυφωθεί στις 8 Οκτωβρίου, γίνεται στο ζώδιό σας μαζί με τον ανατρεπτικό Ουρανό, κι έτσι αναμένονται αλλαγές στη ζωή σας αλλά και αρκετή νευρικότητα. Σήμερα προσέξτε τις διαφωνίες με άτομα εξουσίας και το βράδυ τις εμμονές.

Ταύρος

Ο Οκτώβριος είναι δυνατός μήνας, λόγω των εκλείψεων και του ανάδρομου Ερμή, γι' αυτό αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, ειδικά στις σχέσεις και τις συνεργασίες, με πιθανές και επανασυνδέσεις. Σήμερα οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν εμπόδια σε ταξίδια, σπουδές και σε νομικά θέματα, ίσως κι ένα προσωρινό αίσθημα ματαιότητας.

Δίδυμοι

Ένας ανατρεπτικός μήνας αναμένεται να είναι ο Οκτώβριος, λόγω των εκλείψεων, στον οποίο είναι πιθανό ν' αλλάξουν τα σχέδιά σας. Ο ανάδρομος Ερμής δε, ήδη αρχίζει κι επηρεάζει σιγά σιγά με τις καθυστερήσεις που φέρνει, ειδικά στη δουλειά. Σήμερα προσέξτε κάποιες δυσκολίες σε θέματα οικονομικά, δανείων, ασφαλειών, εφορίας, επενδύσεων κλπ.

Καρκίνος

Ο καινούργιος μήνας αναμένεται δυνατός και ανατρεπτικός για το ζώδιό σας, λόγω των εκλείψεων, κυρίως μάλιστα της πρώτης έκλειψης που κορυφώνεται στις 8/10 και φέρνει αλλαγές, κυρίως στα επαγγελματικά, όχι απαραίτητα μόνο για κακό. Σήμερα οι δύσκολες όψεις της Σελήνης προκαλούν εμπόδια στις σχέσεις, και το βράδυ ίσως λίγη θλίψη.

Λέων

Έντονος αναμένεται ο Οκτώβριος, λόγω των εκλείψεων, όμως ο ανάδρομος Ερμής ίσως σας εκνευρίσει με τις καθυστερήσεις που ήδη σιγά σιγά αρχίζει και φέρνει. Σήμερα οι δύσκολες όψεις της Σελήνης είναι πιθανό να προκαλέσουν διαφωνίες στο χώρο δουλειάς και εμπόδια εργασιακά και καθημερινότητας. Προσέξτε τώρα τη διατροφή σας – πιθανές ενοχλήσεις.

Παρθένος

Αρχίζει ένας μήνας σημαντικός, λόγω των εκλείψεων, οι οποίες μπορεί να φέρουν έκτακτα οικονομικά θέματα και προβλήματα στην επικοινωνία. Αυτά τα τελευταία ειδικά, θα ενισχυθούν λόγω και του ανάδρομου Ερμή, ο οποίος ήδη αρχίζει να εμφανίζει τις γνωστές του καθυστερήσεις. Σήμερα προσέξτε τους ανταγωνισμούς στα ερωτικά και με τα παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being