Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κόροιβος: Ξεσηκωμός ενόψει Τρικάλων! - Την Κυριακή ο αγώνας στην Αμαλιάδα

Κόροιβος: Ξεσηκωμός ενόψει Τρικάλων! - Τ...

Το ηλειακό συγκρότημα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην έδρα του τους Θεσσαλούς,

Με το… δεξί ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις ο Κόροιβος, καθώς για την β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Λαύριο.

Έτσι το κλειστό της Αμαλιάδας αναμένεται να είναι κατάμεστο στην εντός έδρας αναμέτρηση του Κόροιβου με τα Τρίκαλα BC.
Το ηλειακό συγκρότημα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην έδρα του τους Θεσσαλούς, την Κυριακή (28/09-  Η ώρα θα ανακοινωθεί την σήμερα). Επί της ουσίας, θα είναι το πρώτο παιχνίδι του εντός των τειχών του ως ομάδα της μεγάλης κατηγορίας. Οι φίλαθλοι έχουν ήδη ξεσηκωθεί και αναμένεται να κατακλείσουν κάθε γωνιά του κλειστού, για να δουν για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους παίκτες του Χάρη Μαρκόπουλου, αλλά και τους «σπρώξουν» στη νίκη πρόκριση στην τρίτη φάση. Από τον Κόροιβο Αμαλιάδας εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνουν πως αύριο θα γνωστοποιήσουν τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.
Η ανακοίνωση: «Το ενδιαφέρον του κοινού για τον αγώνα Κυπέλλου ενάντια στα Τρίκαλα είναι ήδη μεγάλο και θα φροντίσουμε εντός των επόμενων ωρών να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες όσον αφορά στον τρόπο προμήθειας των εισιτηρίων».
Εκτός απροόπτου η τιμή εισόδου θα είναι στα 10 ευρώ, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Ντέιβις και Ντμιτρίεφ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports