Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα - Κούγιας: Θα υποδεχθούμε τον Ολυμπιακό όπως του αξίζει - Εγώ ο ίδιος θα βραβεύσω τον Μίτσελ

Πάτρα - Κούγιας: Θα υποδεχθούμε τον Ολυμ...

Στο Παμπελοποννησιακό το ματς

Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, την Τρίτη ή την Τετάρτη, θα γίνει ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι θα δοθεί το πράσινο φως από τον Δήμο Πατρέων για την χρήση του Σταδίου.

Μέσα στις επόμενες μέρες, εξάλλου, εκπρόσωπος της Παναχαϊκής θα έρθει σε επαφή με την νέα δημοτική αρχή ώστε να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης της σύμβασης για την χρήση του Σταδίου μιας και το χάσμα μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής καθιστά αδύνατη την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Αγυιάς.

Στο μεταξύ ο Αλέξης Κούγιας μετά την κλήρωση σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» τόνισε: «Εμείς θα διοργανώσουμε μια πραγματική ποδοσφαιρική γιορτή, μέσα σε εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από τα προηγούμενα χρόνια. Δεν παύει, βέβαια, για εμάς να είναι ένα παιχνίδι-ευκαιρία, ένας αγώνας για την αγωνιστική μας καταξίωση.

Εχουμε αποδείξει ότι είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί όταν παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες. Θυμίζω τη φιλική νίκη μας επί της ΑΕΚ της Σούπερ Λίγκας και το 2-0 πέρσι με τον Παναθηναϊκό. Θα κερδίζαμε και τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μας άφησε η διαιτησία του Δημητρόπουλου, όταν παίζαμε με 10 παίκτες για 80 λεπτά. Φέτος δείξαμε πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι είμαστε ομάδα Σούπερ Λίγκας.

Μπορεί οι παίκτες μας να είναι άπειροι, αλλά δεν παύουν να είναι φιλόδοξοι. Θα έχουμε μεν απουσίες λόγω τραυματισμών, ωστόσο υπάρχουν άξιοι αντικαταστάτες.

Απευθύνω έκκληση στον κόσμο της Πάτρας, της Αχαϊας και των γύρων περιοχών να γεμίσει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Θα υποδεχθούμε τον Ολυμπιακό όπως του αξίζει. Επίσης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα βραβεύσει και τον Μίτσελ σαν ελάχιστη αναγνώριση της τεράστιας ποδοσφαιρικής του διαδρομής και της πορείας που έκανε με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα τιμήσουμε μια προσωπικότητα που είναι ο απόλυτος τζέντλεμαν, και σαν προπονητής και σαν άνθρωπος.

Θα τον βραβεύσω προσωπικά ο ίδιος. Στόχος μας είναι να πάρουμε ό,τι μπορούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο αντίπαλός μας είναι το Νο1 φαβορί για την 1η θέση. Εμείς, παίζοντας με ντεσαβαντάζ εκτός έδρας, θα διεκδικήσουμε με Φωστήρα και Πανιώνιο την 2η θέση. Η έλευση του Ολυμπιακού στην Πάτρα είναι χαρά μας. Και μαζί μας θα χαρεί όλη η Ελλάδα.

Το παιχνίδι θα γίνει σε ένα από τα τέσσερα ωραιότερα στάδια της Ελλάδας. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και έτσι θα καταλάβουν όλοι το τι έχει στερηθεί τόσα χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο με την απουσία της Παναχαϊκής από την Σούπερ Λίγκα. Απλά ελπίζουμε να μην διευθύνει το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Δημητρόπουλος…»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports