Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Εθνική: Θέλει το 3Χ3 κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο

Εθνική: Θέλει το 3Χ3 κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο

Μετά τη Σενεγάλη και τις Φιλιππίνες

Μετά την εύκολη επικράτηση κόντρα στη Σενεγάλη, η Εθνική μας επικράτησε άνετα και απέναντι στις Φιλιππίνες (82-70) και πλέον πηγαίνει σήμερα για το 3Χ3 κόντρα στο πιο… σοβαρό Πουέρτο Ρίκο. 

Κορυφαίος για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη στο χθεσινό ματς ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης με 25 πόντους, ενώ άλλους 12 πέτυχε ο Γιάννης Μπουρούσης. 

Με μία αλλαγή στο «2» σε σχέση με το ματς κόντρα στη Σενεγάλη -με τον Ζήση αντί του Βασιλειάδη- ξεκίνησε η Εθνική κόντρα στις Φιλιππίνες. Αν και με το… καλημέρα, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη πήγε στο 6-1, δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση στη συνέχεια, με τους αντιπάλους μας να μένουν κοντά στο σκορ με τον Μπλατς (7-8).

Ο Καλάθης ήταν εκτός… κλίματος και με τα δύο φάουλ που έκανε, αποσύρθηκε στον πάγκο και έδωσε τη θέση του στον Βασιλειάδη. Από 'κει και πέρα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε πιο μυαλωμένα σε άμυνα και επίθεση, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +10 (20-10).Η Ελλάδα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε ένα δίλεπτο κατάφερε να φτάσει στο +17 προηγούμενη με 46-29.

Ωστόσο όπως και με τη Σενεγάλη σε εκείνο το σημείο βγήκε και πάλι εκτός ρυθμού με αποτέλεσμα να μειώσουν οι αντίπαλοι σε 38-48. Και πάλι όμως ένα ξέσπασμα ανέβασε τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας.

Το παιχνίδι ωστόσο πήγε να χαλάσει στο τέλος όταν μετά από την ολοκλήρωση ο Μπουρούσης είχε... έντονο διάλογο με τον Μπλατς αλλά τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Αιτία ήταν οι δύο τελευταίες επιθέσεις και ειδικά εκείνη της Ελλάδας με το τρίποντο του Καϊμακόγλου. Πάντως η ένταση έδειξε να ξεκινά από μία συζήτηση των δύο προπονητών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports