Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν να μαζέψουν τα στελέχη που έφυγαν από το "μαντρί"

Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν να μαζέψουν...

Σε εξέλιξη το σχέδιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο διεύρυνσης του κομματικού μηχανισμού και του κοινοβουλευτικού πεδίου των δύο κυβερνητικών εταίρων, εν όψει και της μάχης για την προεδρική εκλογή τον προσεχή Φεβρουάριο.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει εντός των επομένων ωρών την επανένταξη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου.
Η επιστροφή του Χρήστου Αηδόνη κρίθηκε σκόπιμο να ακολουθήσει αργότερα, πιθανότατα εντός του Σεπτεμβρίου, για λόγους που συνδέονται κυρίως με την τύχη του πολιτικού φορέα (Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα) που δημιούργησε με τον κ. Λοβέρδο.
Στη ΝΔ διαμηνύουν ότι όσοι λάβουν πρόσκληση για επανένταξη στο κόμμα θα κριθούν κατά περίπτωση. Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, εξάλλου, αποκλείουν κινήσεις τουλάχιστον εντός του Σεπτεμβρίου για τον επαναπατρισμό στελεχών, καθώς προέχουν -όπως λένε με έμφαση- πιο καυτά ζητήματα για την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.
Είναι προφανές ότι οι κινήσεις και στους δύο κυβερνητικούς πόλους υπαγορεύονται και από τις εσωκομματικές ισορροπίες, αφού εκατέρωθεν το σχέδιο διεύρυνσης μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις.

Η επιστροφή του κ. Λοβέρδου προκρίνεται να επισημοποιηθεί άμεσα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, αφού μια παράταση της εκκρεμότητας θα μπορούσε να δημιουργήσει υπόνοιες για παζαρέματα και να συνοδευθεί με αντιδράσεις στο στελεχικό δυναμικό της Β' Αθήνας, όπου ο υπουργός Παιδείας αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις