Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανανεωμένη με Καλάθη η Εθνική μπάσκετ που κέρδισε τους Τούρκους

Ανανεωμένη με Καλάθη η Εθνική μπάσκετ πο...

Όλο και... καλύτερη!

Η Εθνική εμφάνισε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στην Τουρκία στο ΟΑΚΑ, νίκησε 70-56 κι έδειξε ότι κάθε μέρα που περνάει θα τη βρίσκει ακόμα πιο βελτιωμένη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με την Γαλανόλευκη, ενώ ο Νικ Καλάθης ήταν θετικός στην επιστροφή του από την τιμωρία που του είχε επιβληθεί.

Νίκη που συνδυάστηκε με πολύ καλό μπάσκετ, πέτυχε η εθνική μας στον πρώτο εν Ελλάδι φιλικό προετοιμασίας, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη επικράτησε 70-56 της Τουρκίας, αποζημιώνοντας τους περίπου 6.500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, η Εθνική έδειξε πολύ καλά στοιχεία και όσο πλησιάζει η έναρξη του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας οι διεθνείς βγάζουν στο παρκέ αυτά που ζητάει ο Φώτης Κατσικάρης.

 


Στο πρώτο του ματς μετά την τιμωρία του, ο Νικ Καλάθης ήταν θετικότατος και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πολύ καλή αμυντικά και πάλι η Γαλανόλευκη, που βρήκε και επιθετικές λύσεις. Άκρως θεαματικός (και πολύ καλός στην άμυνα) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που μαζί με τους καλάθη και Πρίντεζη πέτυχαν από 12 π.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά το βράδυ της Παρασκευής, αυτή την φορά επί τουρκικού εδάφους, στο τελευταίο τεστ της Ελλάδας πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 41-33, 58-48, 70-56.

 

Εθνική: Αντετοκούνμπο 12 (6 ριμπ.), Μάντζαρης 5, Πρίντεζης 12 (7 ριμπ.), Βουγιούκας 9 (5 ριμπ.), Καϊμακόγλου 2, Σλούκας, Παπανικολάου 4, Γλυνιαδάκης 1, Καλάθης 12 (4 ασίστ), Βασιλειάδης 5, Ζήσης 4, Μπουρούσης 4 (5 ριμπ.).

 

Τουρκία: Μπαλμπάι, Γκιουλέρ 6, Πρέλντζιτς, Τουντσερί 5, Σαβάς 10, Γκονλούμ 7, Αρσλάν 9, Ασίκ 7 (7 ριμπ,), Ακιόλ 3, Αλντεμίρ 2, Μαχμούτογλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports