Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξεκίνησε η σεζόν για τον Ίφιτο Πατρών

Ξεκίνησε η σεζόν για τον Ίφιτο Πατρών

Τη Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού

 

Τη Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων του Α.Σ. Ίφιτος Πατρών, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά 2014-15.

Οι προπονητές της ομάδας κ.κ. Μιχάλης Κατσικαδέλης και Παναγιώτης Γιώτης μαζί με την βοήθεια του Δ.Σ. έχουν οργανώσει ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας που εστιάζει στην όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική προετοιμασία ενόψει των νέων απαιτήσεων.

"Με την Ανδρική ομάδα στην Α1 Εθνική κατηγορία των Ανδρών, με τις σημαντικές μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι, με τις προσπάθειες των αθλητριών της Γυναικείας ομάδας για άνοδο στην Α2 καθώς και με τα αισιόδοξα μηνύματα των παραγωγικών κατηγοριών, τίποτε δεν μπορεί να μείνει στην τύχη", δηλώνουν οι προπονητές. "Οι στόχοι έχουν τεθεί και είναι πραγματοποιήσιμοι.

Τώρα μένει σκληρή δουλειά, εντατική προπόνηση και συμμετοχή σε πολλές αγωνιστικές δραστηριότητες. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και θα είμαστε στο πλευρό των αθλητών μας για να τους υποστηρίξουμε σε ότι χρειαστεί", συμπλήρωσαν οι προπονητές.

Εκτός από τους διεθνείς αθλητές Γ. και Χ. Κωνσταντινόπουλοι που βρίσκονται για προετοιμασία με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών στην Αθήνα, στη διάθεση των προπονητών θα βρίσκονται μεταξύ των άλλων οι αθλητές της ομάδας:Ανδρέας Τσεγγενές, Βασίλης Μπιθέλης, Ιάσων και Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, Βασίλης Χατζίκος, Γιαννόπουλος Ηλίας καθώς και οι αθλήτριες Χριστίνα Αθανασοπούλου και Στέλλα Καλύβα που ανήκουν σε ομάδες των Αθηνών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports