Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι ομορφιές της Κεφαλονιάς που σφύζει από τουρίστες, σε πρώτο πλάνο χθες στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Οι ομορφιές της Κεφαλονιάς που σφύζει απ...

Η κάμερα του καναλιού έκανε οδοιπορικό στην Κεφαλονιά που ορθοποδεί 6 μήνες μετά τους σεισμούς και έχει καλοδεχτεί χιλιάδες ξένους και Έλληνες τουρίστες

Ρεπορτάζ για την Κεφαλονιά που έξι μήνες μετά τους καταστρεπτικούς σεισμούς στην Παλική (Ληξούρι) σφύζει από τουρίστες, μετέδωσε την Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του το κανάλι του ΑΝΤ1.

Η ρεπόρτερ Χριστίνα Παπαδημητροπούλου μαζί με τον οπερατέρ του καναλιού ταξίδεψαν με το πλοίο από το λιμάνι της Κυλλήνης με προορισμό τον Πόρο της Κεφαλονιάς και κατέγραψε τις ομορφιές του υπέροχου νησιού του Ιονίου πελάγους που έχει αποκτήσει σταθερούς λάτρεις και έγινε διάσημο στα πέρατα του κόσμου μέσα από την ταινία «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» με τον Νίκολας Κέιτζ που γυρίστηκε στην Σάμη και τον Μύρτο το καλοκαίρι του 2000.

Στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 είδαμε να μιλάνε ο Πατρινός επιχειρηματίας Χάρης Τσιμάρας που διατηρεί ως γνωστό ένα πολύ προσεγμένο ξενοδοχείο στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο, ο οποίος μάλιστα είπε ότι το νησί και το δικό του ξενοδοχείο έχει τουρίστες που έρχονται σχεδόν κάθε χρόνο και έχουν μάθει μόνοι τους για παράδειγμα τις τοπικές συνήθειες όπως το να φτιάχνουν φραπέ!

Το ρεπορτάζ περιελάμβανε ακόμη δήλωση του Δημάρχου της Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση αλλά και μίας ντόπιας ξενοδόχου στην Αγία Κυριακή όπου είδαμε κι ένα παραλιακό ταβερνάκι με ολόφρεσκα ψαρικά που μπαίνουν απευθείας μετά τη θάλασσα στο τηγάνι και την κατσαρόλα όπως ολόφρεσκους αστακούς!

Ο κ. Παρίσης επιβεβαίωσε και το ότι η θρυλική, ασυναγώνιστης ομορφιάς παραλία του Μύρτου είναι και πάλι προσπελάσιμη από το δρόμο και το κυριότερο ασφαλής μετά τα έργα που έγιναν, την περίοδο μετά τους σεισμούς.

Φυσικά από το ρεπορτάζ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και πλάνα όπως από το μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου που πανηγυίζει στις 16 Αυγούστου ή τη λίμνη της Μελισσάνης.

ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις